19.7.2011

Koristelulakkaviikko: Neon!


Toinen Koristelulakkaviikon lakkaus on hyvinhyvin simppeli, tehty vain yhdellä värilakalla ja yhdellä koristelulakalla. Olisiko tässä tämän kesän helpoin lakkaus?


Törmäsin Seppälässä La femme beautyn kertakaikkisen upeaan lakkaan, johon rakastuin ensisilmäyksellä! Mielikuvani merkin lakoista on, että ne ovat melko tylsiä ja eivät erityisen laadukkaita, joten usein en edes vaivaudu katsomaan niiden tarjontaa. Onneksi nyt katsoin! Ultra orange on mitä täydellisin kesälakka, se on valosta riippuen jotain oranssin, pinkin ja korallin väliltä. Ja ihanan neon! Haluan La femme beautyn koko Neon -sarjan, olen onnistunut haalimaan kolme yhdeksästä..


Sitten se koristelu :D Tähän otin käyttöön edellisessä postauksessa esitellyn Kissin pakkauksen pinkin koristelulakan. Sudin sillä vain kynnen sivusta eripituisia viivoja kohti muita kynnen reunoja. Siinä kaikki, ja sähäkät kesäkynnet ovat valmiit!

Kissin koristelulakat ovat ehdottomia suosikkejani! Omistan niitä siis yhteensä yhdeksän kappaletta. Mustaa, valkoista ja hopeaglitteristä tulee käytettyä ehdottomasti eniten ja niistä on reilun vuoden aikana kulunut noin puolet. Tuolla ajalla ja käyttömäärällä kaikki kolme ovat alkaneet viime kuukausien aikana liisteröityä ja etenkin mustalla saa helposti sotkettua lakkaukset ohuilla "hämähäkinseiteillä", joita välillä tulee kun nostaa sudin ilmaan kynnen pinnasta. Muita värejä en ole käyttänyt läheskään yhtä paljon. Toisen pakkauksen Kissin koristelulakkoja ostin kymmenisen kuukautta sitten ja ne lakat ovat vähäisen käytön jäljiltä vielä kuin uusia, koostumus ei ole muuttunut mihinkään. Kaikki muut merkin koristelulakkani ovat peittäviä, paitsi Beach green on melko lirua. Sitä saa siis vetää pari kerrosta ja silloinkin on syytä katsoa, minkä värisen lakan päälle sitä laittaa.. Mutta yleisesti ottaen suosittelen merkin koristelulakkoja, etenkin sitä pakkausta, jossa tulee musta, valkoinen ja hopeaglitteri :)


Lakkoina La femme beautyn Ultra orange ja Kissin Beach pink. Timantit eksyivät tähän kuvaan mukaan, kun alunperin tarkoituksena oli lisätä vielä niitäkin mukaan, mutta päätin jättää ne pois :)

Onko sinulla kokemuksia La femme beautyn lakoista, millaisia?

6 kommenttia:

 1. Ihana lakkaus, noi timantitkin ois passanneet tohon tosi hyvin :).

  VastaaPoista
 2. Ite omistan kolme La femme beautyn lakkaa ja sen verran mitä oon niitä käyttäny niin oon tykänny. Niiden koostumus, levittyvyys, peittävyys ja pysyvyys on ollut kaikki hyviä!
  On kyllä kivan väriset ja hienot noi sun kynnet =)

  VastaaPoista
 3. Itse tykkään kyllä La Femmeistä (: Omistan muistaakseni yhdeksän eikä kyllä yksikään ole tylsä. On neonvärejä ja glitterlakkoja yms. Lisääkin voisin ottaa.

  VastaaPoista
 4. Söpöt kesäkynnet! :)

  VastaaPoista
 5. La Femmen päällyslakkaa minulla on ja haluisin sellaisen pinkin glitterlakan, mutta olen nyt ostolakossa... ;D

  VastaaPoista
 6. I'm Lacking, Papu: Kiitos :)

  Jonna, Ine: Täytyy kyllä hankkia lisää noita La femmejä, kun kerta muillakin on hyviä kokemuksia!

  nailHai: Mä elän tän kesän aika tiukan budjetin kanssa, joten yritän myös olla ostamatta mitään välttämättömyyksiä :D

  VastaaPoista