23.7.2011

Koristelulakkaviikko: Räikeää ja raikasta


"Edessä kesäilta ihanan ystävän kanssa ja tanssilattian valloitus mielessä... Se vaatii räikeitä värejä, mutta jotain raikasta kuitenkin!" Tässä ajatus, josta lähdin liikkeelle näiden lakkauksien kanssa :)


Ilmiselvä kesäväri on tietenkin keltainen, joten aloitin liukuvärjäämällä kynnen kärjet vaaleankeltaisella ja kirkkaankeltaisella lakalla. Niiden päälle vedin kerroksen läpikuultavaa lakkaa, jossa on oranssia, hopeista ja vähän vihreää glitteriä. Melko neutraalin liukuvärjäyksen kaveriksi piti sitten keksiä jotain räväkämpää, joten otin esille kaksi Kissin pinkkiä koristelulakkaani. Päädyin käyttämään niistä vaaleampaa ja kaveriksi sille otin vielä mustan ja valkoisen koristelulakan. Niillä pari vauhtiviivaa kynsien kärjen sivuun, niin olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen :)


Pitkästä aikaa sain tehtyä lakkaukset, joista tykkäsin tosi paljon! Niinpä sitten tietenkin piti käydä pieni onnettomuus vastapainoksi, kun olin niin iloinen kynsistä ja hauskasta illasta upean ystävän kanssa.. Rakastan tanssimista ja tapani mukaan pompin tanssilattialla sellaisessa hurmoksessa, etten pahemmin katsellut mihin sitä sitten tuli pompittua. Lattialla oli kaljapullon rikkinäinen pohja, jossa oli vielä reunaa pystyssä, ja minä onnekas ohutpohjaisilla ballerinoillani hyppäsin sitten suoraan sen päälle. Lasi meni kengänpohjasta läpi ja päkiään tuli parin millin reikä. Haava ei onneksi ole tulehtunut, mutta koko päkiä on ollut turvonnut ja kipeä usean päivän ajan ja jouduin kotini vangiksi.

Miten tämä nyt sitten liittyi tähän blogiin ollenkaan? No tästä syystä olen niin kyllästynyt jo telkkarin tuijottamiseen kolmen päivän jälkeen, että siirryin tähän tietokoneen ääreen ja olen naputellut teidän iloksi koko tämän teemaviikon valmiiksi :D Ilman onnettomuutta nämäkin lakkaukset olisivat ilmestyneet siis ties milloin, mutta nyt sain ne sopivasti yhteen teemaan niputettua ja julkaistua melkein kaikki varastossa olevat lakkaukset viikon aikana :) Ja sainpa purettua tännekin tätä jalasta johtuvaa turhautumista, kun olen joutunut upeita hellepäiviä viettämään kärvistellen yli 30 asteessa neljän seinän sisällä!


Lakkoina Models ownin Lemon meringue, Beautyuk:n Yellow, Hello Kittyn nimetön lakka sekä Kissin Bikini pink, Black ja White.

Onko kukaan muu onnistunut telomaan itseään nyt kesällä, löytyykö kohtalotovereita?

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanan kesäiset kynnet.:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat ja niin raikkaat!

  VastaaPoista
 3. Hieno lakkaus! Tosi kivat väriyhdistelmät.

  Blogistani muutan löytyisi haaste/palkinto, jos kiinnostaa käydä tsekkaan: http://korkokengiss.blogspot.com/2011/07/kosmetiikan-top10.html

  VastaaPoista
 4. Emmi, KarzU: Kiitos :)

  Niniane: Kiitos! Kääk, joku toinenkin antoi mulle jonkun palkinnon, olen kokonaan unohtanut! Täytyy postata noista kun ehdin ja muistan :D

  VastaaPoista
 5. Heh, oli niin hienot, että piti itellekkin lakata :D

  VastaaPoista
 6. Minzq: Kiva, kiitos :D Jos joskus ideat loppuu totaalisesti ja teen uusiksi omia lakkauksiani, niin nämä kyllä ehdottomasti tekisin!

  VastaaPoista