18.7.2011

Koristelulakkaviikko: Kesäöverit


Huomasin tehneeni kesän aikana lakkauksia pääasiassa koristelulakoilla koristellen, joten tästä syntyi luontevasti Koristelulakkaviikot! Sata-arvonnan yhteydessä pyysin lukijoilta toiveita blogin suhteen ja tässä nyt täyttyy samalla yksi näistä toiveista :) Blogissani ei ole teemaviikkoja aiemmin ollut kuin vain yhdet ja nekin syntyivät näin luonnostaan, kun huomasin tehneeni monet vaaleanpunaiset lakkaukset peräkkäin :D

Teeman mukaisesti tällä viikolla siis jokaisissa lakkauksissa pääasiassa koristelu on hoidettu koristelulakoilla(nail art -lakoilla), eli kynsilakoilla joissa on ohut sivellin. Lisänä lakkauksissa voi olla muutakin pientä, kuten tämän kertaisissa on strassit. Omistan tällä hetkellä yhteensä 12 koristelulakkaa, joista yhdeksän on Kissin ja yhdet ovat Dependin, Golden rosen ja Yesensyn. Jos minun täytyisi valita kaikista kynsienkoristelutuotteista yhdenlaiset mukaan autiolle saarelle, valitsisin empimättä koristelulakkani! Jos haluatte nähdä todellista koristelulakkataiturointia, miten monipuolisesti niillä saa tehtyä jälkeä, käykää selailemassa Sallan blogia.


Nämä lakkaukset ovat kesäkuun alusta. Kävin äitini kanssa Tukholmassa, josta löysin paketin Kissin koristelulakkoja, joita en ole Suomessa nähnyt. Jäin reissun jälkeen vielä lomailemaan äitini luokse, joten pitihän sitä tietenkin lainailla tilaisuuden tullen äidin lakkoja ;D Synttärilahjaksi olin ostanut hänelle ihanan Models ownin Pink blushin ja se näytti ihanan karkkipinkiltä äitini kynsissä. Itselläni se näytti kuitenkin aivan eri lakalta, paljon tummemmalta!


Koristeluun otin siis käyttöön kaksi uusista koristelulakoistani, turkoosihtavan sinisen ja vaaleanlilan. Vedin ensin sinisellä pitkät pystyviivat ja sitten yhden lyhyemmän vähän vinoon. Vaihdoin lilaan koristelulakkaan ja vedin sillä vielä kaksi lyhyttä viivaa, niin että kuviosta tuli tähtimäinen. Koristelulakkojen mukana tuli arkki erikokoisia timantteja, joista poimin toisiksi suurimmat tähtikuvioiden keskelle. Lopputuloksesta tuli melko räikeä, mutta kesällä minusta saakin olla vähän överivärikkäät kynnet :D


Lakkoina siis Models ownin Pink blush sekä Kissin Soft blue ja Soft purple. Timantit Kissin koristelulakkapakkauksesta.


Tässä vielä kaikki Tukholman lakkaostokseni! Kissin paketissa tuli yllä esiteltyjen lisäksi tummanpinkki koristelulakka sekä pyöreitä ja kulmikkaita tippitarroja, jotka lahjoitin äidilleni (kokeilin taas vaihtelun vuoksi niiden käyttöä, mutta meni jo ekan kynnen kanssa niin hermot, että lahjoitin nuo suosiolla pois :D). Lisäksi ostin ensimmäisen Dependin koristelulakkani, ihanan kultaisen :) Keskiviikkona luvassa lakkaus, jossa tuo kultainen on mukana, joten siinä yhteydessä lisää siitä!

Minkä kynsienkoristelutuoteryhmän sinä valitsisit mukaan autiolle saarelle, jos saisit värilakkojen mukaan valita vain yhden?

3 kommenttia:

 1. Fimot (: Mielestäni ne ovat niin älyttömän kivoja ja monipuolisia että niitä tulisi kyllä ikävä.

  VastaaPoista
 2. Ompas ihanan hempeitä värejä! Oon kyllä ehottomasti sun kanssa samoilla linjoilla, rakastan nail art lakkoja!

  VastaaPoista
 3. Ine: Itselläni on fimot jääneet harmillisen vähälle käytölle :/

  hiutale: Nail art -lakat on kyllä paras keksintö ikinä :D

  VastaaPoista