5.7.2011

Koristelulakkarakkaus


Taas hyvinhyvin simppeli koristelu koristelulakoilla! Rakastan aina ja ikuisesti noita Kissin kolmea nail art -lakkaa, niillä saa tehtyä vaikka mitä. Harmikseni olen niistä ehtinyt käyttää vasta vajaat puolet ja lakat alkavat olemaan aika liisteriä.. Mutta hyvin riittoisia ovat olleet, kun yli vuoden ovat olleet jo ahkerassa käytössä ja ei puoletkaan pulloista kulunut! Koko sydämelläni voin siis suositella hankkimaan pakkauksen, jossa on musta, valkoinen ja hopeaglitterinen koristelulakka, jos ei niitä vielä omista :)


Näihin lakkauksiin turkoosin shimmerlakan päälle kynnen kärjen toiseen kulmaan töpöttelin vähän turkoosia glitterlakkaa. Sen päälle sitten vaan vetäisin noilla koristelulakoilla vähän kaarevat viivat.


Nätit kynnet helposti ja nopeasti! Ja pitkä valkoinen viiva saa kynnet näyttämään pidemmiltä kuin ovat ;)


Lakkoina Dependin nro. 227, Sinful colorsin Blue ocean sekä Kissin Black, White ja Silver glitter.

Onko joku muu addiktoitunut näihin Kissin koristelulakkoihin eikä osaisi enää elää ilman niitä? :D

9 kommenttia:

 1. Mistäs kaupoista noita Kissin lakkoja löytyy? :)

  VastaaPoista
 2. KYLLÄ! Rakastan noita koristelulakkoja ja nyt on musta lakka jo hieman lopuillaan niin pitäisi ostaa uus! Tyhmä vaan että joutuu sitten ostamaan koko pakkauksen, mutta kyllähän sitä valkoistakin menee. :) Noi on kyllä vaan niin parhaita. Eniten käyttöä . :)

  VastaaPoista
 3. Nätit :). Mua kiinnostaa kans noi Nail art -lakat. Jyväskylässä taisin nähdä noita jossain tai ainakin jotain vastaavia.

  Myös jotkut Dependin lakat on mun suosikkeja.

  VastaaPoista
 4. Oon koukus, ja liisterii on jo musta & glitter. Mutku rakastan noit ja en voi ilman olla ni ei oo viel roskii menny ! ♥

  VastaaPoista
 5. Mä tarvisin vain valkoisen koristelulakan! Musta ja hopea löytyy jo. Voisin kyllä jonkun muun värisen Kissin paketin ostaa. Ja Dependin koristelulakkoja haluisin koettaa, mutta en ole vielä missään nähnyt niitä.

  VastaaPoista
 6. en omista vielä noita Kissin koristelulakkoja, mut taidan ostaa jostain yksittäisenä, kun hopeanvärinen jo löytyy :D Seppälästä hoksasin btw Sinful Colorsin lakkoja(ja myös Golden Rose Nail Art -lakkoja, vink vink vaan, ei edes maksa paljoa, laadusta en kyl sit tiedä :D), niin millaisia ne on laadultaan? Kannattaako ostaa?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Ainakin Sokoksista ja Anttiloista :)

  marm: Itse tunnun käyttävän noita kaikkia kolmea suht tasaisesti, sillä usein ne kaikki eksyvät kynnelle, jos yhtä niistä laitan :D Parhaita ovat kyllä! Jos pitäisi valita yksi koristelutuoteryhmä, jota saisi ainoastaan käyttää, ottaisin nämä ilman muuta!

  I'm Lacking: Nail art -lakoilla saa niin kivaa ja monipuolista jälkeä, kannattaa hankkia :)

  Nebu: Munkaan murut ei mee roskiin ennen kuin ovat täysin käyttökelvottomia ja on pakko hankkia seuraajat :D

  Niniane: Jos löydät niitä Dependejä, niin ota niistä se valkoinen! Itselläni on Dependiltä vain kultainen koristelulakka ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen, ostaisin niiltä itse valkoisen jos vain sen tarvitsisin :)

  Nora: En ole nähnyt Suomessa noita Kissin koristelulakkoja yksittäisinä :/ Tallinnassa kylläkin! Ostin tuossa viime kuussa yhden niistä Golden rosen Nail art -lakoista, oli ihan laadukas :) Omiin Sinfuleihini olen ollut kaikkiin tyytyväinen ja hamstraisin niistä lisää, jos Seppälä vaan ottaisi uusia kivoja värejä valikoimiinsa joskus! Eli todellakin suosittelen, jos löydät jonkun kivan värin :) Varsinkin Sinfulin glittereitä rakastan!

  VastaaPoista
 8. Tarkoitin esim. Delia nail art -lakkoja ym., en Kissin lakkoja yksittäisinä. :---) Kivat kynnet noi metalliset beige/vaaleanpunaiset. (:

  VastaaPoista
 9. Nora: Okei, ja kiitos :)

  VastaaPoista