20.7.2011

Koristelulakkaviikko: Merellistä kultaa


Lakkauksiin tulee aina helposti laitettua jotain hopeista koristelua, ja kulta jää hyvin vähälle käytölle. Samoin minulla on ollut aina myös korujen suhteen, mutta tänä keväänä ja kesänä olen alkanut käyttää myös kultaisia koruja enemmän. Niinpä olin iloinen, kun Tukholmasta löysin Dependin kultaisen koristelulakan! Näitä lakkauksia aloin suunnittelemaan siis tuon koristelulakan pohjalta.


Hopea tuntuu sopivan suurinpiirtein kaikkiin väreihin, mutta kullan kanssa sopivia yhdistelmiä on minusta vaikeampi löytää. Blogini historiassa ei ole kullalla koristeltuja lakkauksia kovinkaan monia, mutta muistin pitäneeni kovasti turkoosin ja kullan yhdistelmästä näissä lakkauksissa, joten otin väriyhdistelmän uudestaan käyttöön!


Aloitin lakkaamalla kynnet valkoisella lakalla, sillä päälle tuleva turkoosi shimmerlakka on melko läpikuultava yksinään. Näin kaksi kerrosta shimmerlakkaa riitti hyvin! Koristeluksi vedin kiemurtelevia viivoja ensin valkoisella ja sitten kultaisella koristelulakalla. Melko eksoottisen merellinen lopputulos!

Dependin koristelulakassa on juuri sopivan ohut sivellin, jolla saa hyvinkin ohutta jälkeä aikaiseksi ja enemmän lakkaa sutiin ottaessa myös paksumpaa jälkeä. Alkuun oli vaikea tottua lyhyen korkin pitelemiseen, sillä muissa koristelulakoissani on pitkänmallinen korkki. Mutta oikein tyytyväinen olin lopulta tähän hankintaan :)


Lakkoina Wild and crazyn Montana, Yes loven nro. 405, Kissin White ja Dependin nro. 1061.

Ovatko muut kunnostautuneet kullan käytössä lakkauksissa sitten edellisen kyselyni? :D

3 kommenttia:

  1. Hei mistä oot ostanu ton depend lakan? Itte haluaisin niitä kans mut mistä sais ostettua?

    VastaaPoista
  2. Hei mistä oot ostanu sun depend lakat? Itsekkin haluaisin mutta en tiiä että mistä ostais :/

    VastaaPoista
  3. Kirsi: Ostin omani Tukholman Åhlensilta. Noita kai pitäisi löytyä Kickseistä! :)

    VastaaPoista