24.7.2011

Koristelulakkaviikko: Maustettua pinkkiä


Koristelulakkaviikon päättää tämä vinokärkilakkaus! Idean näihin lakkauksiin poimin muistaakseni Sokoksella näkemistäni tekokynsistä. Ideoiden puutteessa kaupan valmiiksi koristeltuja tekokynsiä on hauska käydä katselemassa ja kehitellä niiden pohjalta omat lakkaukset!


Aloitin lakkauksen tekemällä aluslakan päälle vinolakkauksen Accessorizen Pink spicella, joka on dupe Macin Bad fairysta. Sen jälkeen rajasin kultaglitter -koristelulakalla jättäen viivan tarkoituksella vähän vajaaksi. Vaihdoin mustaan koristelulakkaan ja tein sillä muutaman lainehtivan vedon joka kynnen kärkeen suurin piirtein vinolakkauksen rajan suuntaisesti. Vaihdoin takaisin kultaglitteriin ja vetäisin sillä yhden viivan mustien viivojen välille. Lopuksi otin vielä pinkin koristelulakan ja vedin sillä vedot niihin mustien viivojen väleihin, jotka olivat vielä tyhjiä. Kirsikaksi kakun päälle pistin vielä kultaiset timantit rajauksen alkukohtaan.


Yesensyn glitterinen koristelulakka ei ole kovin peittävä, varsinkin verrattuna Kissin hopeaglitteriseen lakkaan. Tässä lakkauksessa rajauksessa on kolme kerrosta ja lyhyessä vedossa kaksi kerrosta lakkaa. Tämä koristelulakka sopii siis paremmin pienen kimalluksen lisäykseen ja korostamiseen, kuin peittävien rajauksien tekemiseen! Sivellin ei ole myöskään sieltä ohuimmasta päästä, joten kovin ohutta viivaa ei ainakaan tällä glitterlakalla saa aikaan.


Lakkoina Accessorizen Pink spice, Yesensyn nro. 11 sekä Kissin Black ja Bikini pink. Strassit Dazzling nailsilta.

Tähän päättyy koristelulakkaviikko! Mitä mieltä olet siitä kokonaisuutena, entä mistä lakkauksesta pidit eniten ja vähiten? :)

7 kommenttia:

 1. Teen samaa! Siis ihastelen niitä kaupan tekokynsipaketteja vain siksi, että niistä saa inspiraatiota. Vaikka miksipä semmosia ei voisi joskus kokeilla, mutta ite tehty on kyllä kivempi!

  Nää on muuten tosi nätit :)

  VastaaPoista
 2. oi että ihanat! Tollaset haluun ehdottomasti itekki koittaa tehä! Muutenki tää koristelulakkaviikko oli tosi kiva idea! Eniten pidin näistä sekä niist mis oli keltasta :) Tais olla edelliset?

  VastaaPoista
 3. Nämä on mun suosikit tämän viikon lakkauksista ♥ Ihanat!

  VastaaPoista
 4. Ooh, ompa upeat! Ihana tuo Accessorizen pohjalakka tai siis tuo, mitä vinomanissa käytit! Nää on kyllä semmoiset, että varmaan tuun kokeileen jotain vastaavaa! :)

  VastaaPoista
 5. asetonihuuruja: Hyvä, etten ole ainoa :D

  Keijju: Kiitos :) Itsekin tykkäsin näistä kovasti ja olivat aika helpot tehdäkin!

  Papu: Kiitos, nämä onnistuivat kyllä kivasti :)

  Niniane: Se on upea lakka! Ja kiitos kehuista :)

  VastaaPoista
 6. Upeat kynnet, ja toi kultanen sopii hyvin pinkin kanssa. Ja kultanen vielä sattuu olemaan trendiväri :D
  http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. powderpuff: Kiitos :) Metallivärit taitaa olla tänä syksynä kaikki!

  VastaaPoista