9.12.2010

Vaaleanpunainen viikko: Musiikkia kynsille


Vaaleanpunaisen/pinkin viikon ensimmäiset pinkit kynnet ovat tässä!


Liukuvärjäys kolmella eri pinkin sävyllä ja päällä oranssi läpikuultava glitteri. Vietin viime viikonlopun äitini luona kylässä ja mukana oli rajallinen määrä lakkoja ja koristelutarpeita. Päädyin sitten kaivelemaan ikivanhoja askartelulaatikoita ja nappasin niistä kaksi nuottipaljettia. Taivuttelin niitä vähäsen ja iskin ne sitten lakalla kiinni nimettömiin :)


Oli aika haastavaa saada paljetti haluamaansa kohtaan kunnolla kiinni! Ensinnäkin paljetti ei helposti taipunut kynnen pintaan sopivaksi. Toiseksi kun painoin sitä pikakuivattavan lakkatipan päälle, se lähti liikenteeseen ja huomasin vasta painamisen jälkeen, ettei se ollut enää siinä kohdassa, jota olin ajatellut. Sitten vielä nuotti repsotti parista kohdasta kaukana kynnen pinnasta ja piti lisätä alle pikakuivattajaa ja painaa uudestaan. Tuli kyllä ikävä fimoja noita säätäessä ja siksi jätin peukalot ilman nuotteja, vaikka alunperin oli tarkoitus laittaa niihinkin koristamaan :D


Lakkoina Rimmelin Portobello pink, H&m:n Kitty queen, Beautyuk:n Metallic red ja Sinful colorsin Ufo.

Oletko sinä kokeillut paljetteja kynsien koristelussa?

4 kommenttia:

 1. millasta toi rimmelin pinkki on ihan pelkällään? oon koittanu ettii kivaa pinkkii lakkaa mut oon löytäny vaa sellasii mis on glitterii seassa ;<

  VastaaPoista
 2. Oon aika katkera tosta Hello Kitty:sta :s koska oot ostanut ton?

  VastaaPoista
 3. mistä noita sinful colorseja saa (: ?

  VastaaPoista
 4. keijju: Tossa Rimmelin pinkissä on mukana vähän shimmeriä, mutta aika huomaamattomasti. Models ownin Pink blush taitaa olla aika samanvärinen, mutta ilman shimmeriä, ainakin kun vierekkäin noita pulloja vertailee (en viitsi testata, kun Pink blush menossa joululahjaksi :D).

  Suvi: Ostin sen tuossa kolme viikkoa sitten, Tampereelta. Samalla kuin sen Silver kittyn, joka sullakin on! Kannattaa siis käydä katsomassa eri H&M:stä jos vielä löytyisi :)

  Anonyymi: Tuon omani ostin Kauneusmessuilta Helsingistä tänä syksynä. Joskus olen nähnyt Sinfuleja Seppälässä, mutta ei ollut ainakaan tänään niitä kun käväisin katsomassa. En siis tiedä, saako niitä jostain ostettua. Toivottavasti, sillä niillä oli monta muutakin ihanaa väriä, jotka mielelläni ottaisin kokoelmaani!

  VastaaPoista