26.12.2010

Joulukalenterin luukkujen 19-24 voittajat!


Neljännen viikon luukkujen voittajat on nyt arvottu! Voittajille on lähetetty sähköpostia. Käykääpä voittajat katsomassa pikaisesti sähköpostinne ja lähettäkää yhteystietonne :) Palkinnot postitetaan 29.12.


Tarra-arkin ja 15 fimoa voitti Anni!


20 timanttia voitti junibeth!


Pussillisen minihelmiä voitti Mira N.!


10 fimoa voitti Usvapisara!


20 timanttia voitti Nebu!


China glazen Jolly holly -lakan, Yesensyn kultaisen glitterkoristelulakan, suklaa-vanilja tuoksukynttilän ja lumiukkoleiman voitti Kirsti!

Onnittelut voittajille! Kiitokset kaikille Joulukalenterin arvontoihin osallistuneille! Saimme paljon hyvää palautetta osallistumisten yhteydessä, kiitokset myös niistä :)

5 kommenttia:

 1. Tajusin juuri etten ollenkaan kiittänyt siitä että voitin (tai taisin, mutta kumminkin) :o Jutut tulivat tuossa tiistaina ja kaikki oli mukana ja olivat oikein ihania :) Kiitos todella paljon :)

  VastaaPoista
 2. Mirka: Kiitit kyllä jo :) Kiitos itsellesi osallistumisesta!

  VastaaPoista
 3. Hyvä että kiitin, sillä se on yksi tärkeimmistä asioista jotka tiedän :)
  Oli ilo olla mukana :)

  VastaaPoista
 4. oon tosi huono muistinen... yhtäkkiä tajusin että mahdoinkohan osallistua ''Nebu'' - nimellä tähän..... Onkohan teillä ton 23. luukun sähköpostiä vielä? Jos laitatte sinne viestiä ellei joku toinen ole jo laittanut osoitettaan.. En muista yhtään! Voi apua :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Olemme lähettäneet kaikille voittajille sähköpostia! Käypä siis kurkkaamassa postisi :) 26.12. pistin tämän viimeisen viikon voittajille viestit, mutta Nebu ja Kirsti eivät ole vielä vastanneet. Tämä päivä vielä aikaa, huomenna lähtevät palkinnot postiin!

  VastaaPoista