12.12.2010

Vaaleanpunainen viikko: Abstrakti lumilyhty


Vihoviimeiset vaaleanpunaisen/pinkin viikon kynnet tulevat tässä! Alkoi jo edellisten lakkausten kohdalla ahdistaa se, että oli tietyt värit mitä piti käyttää. Nyt ei taida tämän jälkeen ihan heti pinkki maistua!


Näihin kynsiin käytin pohjalle kolmea eri lakkaa. Peukaloihin ja pikkurilleihin laitoin tummanpunaista lakkaa, etusormiin ja nimettömiin tummanpinkkiä ja keskisormiin vaaleanpinkkiä. Koristeluun otin kokeiluun tarroja, joita laitetaan lähiaikoina myyntiin huuto.nettiin. Valitsin testiin sen tylsimmän ja omituisimman tarra-arkin, jotta myytäväksi jäisi ne kaikki ihanat :D Käytin näihin kokovalkoisesta arkista tuollaisia aurinko/lumipallo tarroja ja niiden ympärille laitoin vielä dotting toolilla oranssia glitterlakkaa.


Enpä oikein tiedä mitä nämä lakkaukset nyt kuvastavat, ehkäpä abstraktia lumilyhtyä? :D Mutta hyvin pysyivät nuo tarrat paikoillaan sen reilun vuorokauden, kun näitä lakkauksia jaksoin katsella. Päälle laitoin vain yhden kerroksen Cesarsin pikakuivattajaa.


Lakkoina China glazen Ruby pumps, H&M:n Kitty queen, Rimmelin Portobello pink, Sinful colorsin Ufo ja tarrat Dazzling nailsilta.

P.S. Ihan kohta julkaistaan toisen viikon Joulukalenteri -luukkujen voittajat!

Mitä nuo omituiset tarrat sinusta esittävät? :D

1 kommentti:

  1. Alkakaa toki lukea minun ja kaverini blogia:
    http://mahtavakynsiblogi.blogspot.com/

    VastaaPoista