6.12.2010

Vaaleanpunainen viikko: Glittertimantit

Tästä alkaa vaaleanpunainen/pinkki viikko! Jokaisessa viikon lakkauksesta löytyy siis enemmän tai vähemmän vaaleanpunaista tai pinkkiä :)


Toinen uusi H&M:n lakkani on ihana vaaleanharmaa. Oli aivan pakko ottaa tämä mukaan kun tämän näin! Muistan vuosi sitten syksyllä etsineeni kivaa harmaata lakkaa, mutten löytänyt ainuttakaan halvemmista merkeistä. En tiedä kuvittelenko vain, vai ovatko Suomen lakkavalikoimat parantuneet tänä vuonna varsinkin värien suhteen? Vai olenko vain oppinut etsimään niitä muualtakin kuin vain Anttilasta, Sokokselta ja Stockalta :D


Harmaan lakan päälle vetäisin valkoisella koristelulakalla kolme viivaa kynnen kulmasta. Sitten siveltimellä otin vähän vaaleanpunaista glitteriä ja levitin sitä ohuesti viivojen väleihin ja vähän päällekin. Lopuksi vielä laitoin glitteriä kunnon pläjäyksen viivojen alun päälle vähän kuin timantin virkaa toimittamaan (en omista kuin vihreitä timantteja :P).


Tykästyin tähän harmaaseen lakkaan jotenkin ihan kauheasti. Se ei ole mitenkään kauhean erikoinen, jopa ehkä hieman tylsä, mutta jokin siinä silti vain viehättää :S


Lakkoina H&M:n Happy grey, Kissin White ja Models ownin Pink fizz.

Ovatko erilaisten lakkojen saatavuus Suomessa tosiaan parantunut vuoden sisällä vai kuvittelenko vain? Oletteko huomanneet samaa?

7 kommenttia:

 1. Harmaat lakat ovat aivan ihania! :)

  Seppälässä ja ainakin Prismassa myydään sitä La Beauty Femme -lakkasarjaa, ja itse löysin sieltä ihanan tavallisen harmaan cremelakan. :)

  VastaaPoista
 2. ovat mielestäni! Ainakin valikoima useimmissa kasvanut :)

  VastaaPoista
 3. no olipas paljon pinkkii. ei toi ees oo pinkkii tai ei ainaska näytä silt........

  VastaaPoista
 4. Kyllä mä oon ainakin monenlaisia lakkoja nähnyt, mutta en tiedä että onko valikoimat kasvaneet. Mä oonkin kyllä tänä vuonna vasta alkanut enemmän lakkailla kynsiä. Noita nail art -lakkoja en oo kylläkään nähnyt, mistähän niitä mahtais saada?

  VastaaPoista
 5. Sanna: Muakin uhkaa vakavasti hurahtaminen harmaisiin lakkoihin :D

  keijju: Mustakin tuntuu kovasti siltä!

  Anonyymi: Senpä takia postauksen alussa lukeekin: "Jokaisessa viikon lakkauksesta löytyy siis enemmän tai vähemmän vaaleanpunaista tai pinkkiä :)" Tässä oli nyt sitten se vähemmän! Ja tuo glitter on vaaleanpunaista, vähän lilaa ja nudeakin lähentelevää, mutta on nimeltäänkin kuitenkin Pink fizz. Tulevissa viikon kynsissä on sitten enemmän sitä vaaleanpunaista/pinkkiä!

  I'm Lacking: Mäkin olen vähän huono arvioimaan, kun en ole samassa mittakaavassa ostellut ja katsellut kaupoissa lakkoja viime vuonna. Kissin Nail art -lakkoja on Sokoksissa ja Anttiloissa ainakin :)

  VastaaPoista
 6. Mä oon kans miettiny onks lakkavalikoimat kasvaneet, vai löydänks ne vast nyt. :D Models Ownit kyl tuli joskus sillo, ja niis on tosi paljon kaikkii värei, mitä ei muist lakoist löydy.

  Pakko sanoo viel noist koristelulakoist, et se models ownin koristelulakka on ens vuoden puolel kans tulos Seppälöihi. :)

  Mut ihanat värit näis lakkauksis, todellaki tuli Geisha mielee! :D

  VastaaPoista
 7. Crayon: Musta tuntuu et on kyllä tullu tarjolle uusia merkkejä ja ainakin värivalikoimat on parantuneet. Kävimpä juuri Seppälässä ja siellä oli vaikka mitä värejä, mitä ei aiemmin ole Suomessa näkynyt! <3

  VastaaPoista