18.12.2010

Tuhlailun tulos


Olen viettänyt tämän viikon alun kiireisenä jouluun valmistautuen ja nyt viimeiset pari päivää sairastaen. Nyt sain kuitenkin viimein raahattua itseni koneen ääreen postaamaan :)


Kävin viime vajaat kaksi viikkoa sitten Tukholmassa ja annoin reissulla itselleni luvan törsätä lakkoihin, kun en oikein mitään muutakaan löytänyt. Kolmen China glazen (Mistletoe kisses, Midnight kiss ja Ruby pumps) lisäksi mukaan lähti Orlyn Lunar eclipse, joka pääsi testiin tässä lakkauksessa. Tein sillä vaaleansinisen lakan päälle vinolakkauksen ja kärkeen vielä sini-violetilla glitterlakalla toisen vinolakkauksen. Väleihin vielä mustalla rajaukset.


Seuraavaksi luvassa jouluisia lakkauksia noilla China glazeilla :) Luultavasti vähintään yksi lakoista käytössä jokaisessa lakkauksessa ennen joulua ja ehkä vähän sen jälkeenkin!


Lakkauksessa Dependin nro. 195, Orlyn Lunar eclipse, Sinful colorsin Frenzy ja Kissin Black.

Oletko sinä tuhlannut lakkoihin näin joulun alla, vai onko rahat käytetty vain muiden lahjomiseen? :D

6 kommenttia:

 1. Ihanat lakkaukset, jälleen kerran. Oon sun blogias lukenu syyskuusta asti, tosin ilman bloggerkäyttäjää. Tänään sain aikaseks tämmösen käyttäjänki väkerrettyä ja tottakai sun blogis pääs luettavien listalle :)
  Edellispäivänä oli pakko tuhlata lakkoihin, kun halvalla sai :D Tosin on kyllä ostamatta kaikkien joululahjat...

  VastaaPoista
 2. http://nunnunkynnet.blogspot.com/2010/12/7-faktaa.html Haaste blogissani :P

  VastaaPoista
 3. Rain: Kiitoskiitos, tosi kiva kuulla :) Ja hienoa kun sait käyttäjätunnuksen tehtyä! Halpoja lakkoja saa aina ostaa, voi sitten vaikka hätätapauksessa pika-askarrella muille lahjat jos kaikki rahat meni ;D

  Anonyymi: Kiitos :)

  Nunnu: Kiitos, haaste vastaanotettu!

  VastaaPoista
 4. en ole vieläkään saanut joulukalenterin palkintoa : (( noin kaksiviikkoa odotellut

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Postitin kahden ensimmäisen viikon palkinnot viime viikolla, 15.12. Niihin laitoin joulupostimerkit, eli ennen joulua niiden pitäisi kyllä olla perillä. Mikäli et ole jouluun mennessä saanut sitä, tarkista sähköpostista meille antamasi osoite. Ota sitten yhteyttä sähköpostitse ja kerro oliko vika osoitteessa. Toivottavasti se nyt vielä tulisi perille!

  VastaaPoista