20.12.2010

Mistelinoksa


Tästä eteenpäin ainakin neljään postaukseen luvassa jouluaiheisia lakkauksia! Tässä niistä siis ensimmäiset. Näiden postausten lisäksi ideoita joulukynsiin voi hakea Joulukalenterista :)


Levitin ensin kynnelle maailman ihaninta vihreää glitterlakkaa <3 Sitten tein kaikkiin kynsiin paitsi vasemman käden nimettömiin kolme punaista pistettä dotting toolilla suurinpiirtein kynnen kärjen rajalle. Lopulta taiteilen siveltimellä siihen tyhjään nimettömään mistelinoksan tummanvihreällä ja mustalla lakalla. Päälle vielä dottig toolilla mistelin marjat samalla punaisella.


Tykkäsin näistä ja jaksoinkin näitä katsella monta päivää! Ja glitterlakka kesti tosi hyvin, se kului kärjestä paljon hitaammin kuin monet muut lakat. Ainoastaan vasemman käden keskisormen sivusta oli neljän päivän jälkeen lohjennut vähän lakkaa pois, muttei sitäkään meinannut huomata!


Lakkoina China glazen Mistletoe kisse ja Ruby pumps, Dependin nro. 39 ja 191.

Nunnu haastoi minut kertomaan 7 faktaa itsestäni ja haastamaan 7 bloggaajaa samaan. Olen aiemmin jo täällä blogissa jo yhden 7 faktan haasteen tehnyt, joten kerron teille uudet faktat, mutta jätän uudet bloggaajat haastamatta :) Sen sijaan haastan teidät lukijat kysymään kommenteissa suoraan minulta mieltänne askarruttavia kysymyksiä, jos sellaisia on. En nimittäin ole ajatellut tehdä missään vaiheessa näitä "Kysy, niin vastaan!" -postauksia. Minulta saa kysyä milloin vain mitä vain, ei tarvitse erikseen odotella lupaa siihen :D

1. En omista ajokorttia, en näin ollen autoakaan. Olen koko elämäni kulkenut lähes kaikkialle julkisilla eikä aikomuksena ole muuttaa minnekään, missä julkinen liikenne ei olisi tarpeisiini riittävä. Äitini on pärjännyt tähän asti ilman ajokorttia, joten enköhän minäkin pärjää :)

2. Olen tosi nirso, olen aina ollut erityisesti ruoan suhteen. Samoin vaatekaupoilla selviän aika nopeasti, kun vaan kuljen rekkien ohi "ei hyvä, ei hyvä, ei hyvä..", vaikka rakastankin shoppailua!

3. En pahemmin välitä niistä ihan perinteisista jouluherkuista. Meillä on kinkun sijaan possun ulkofilettä, joka on valmistettu kyllä tavallisen kinkun tapaan. Yleensä keskityn lohen (graavi ja kylmäsavu) ja karjalanpiirakoiden (munavoin kanssa) syömiseen. Laatikoista maistan korkeintaan porkkanalaatikkoa. Joulutortut tehdään meillä vadelmahillolla!

4. Saan jouluna aina ihan hirvittävän määrän lahjoja, ei ole pakettien määrä vähentynyt lapsuudesta kovinkaan paljoa :D Äiti ostaa lahjoja niin runsaasti, että on aina vaikeuksia saada niitä raahattua sieltä julkisilla omalle kotipaikkakunnalle. Ihana äiti <3 Rakastan myös muille lahjojen antamista (ja niiden ostamista ja tekemistä ja paketoimista), eli en ole ihan pelkästään vain itsekäs jouluna ;)

5. Katson aika paljon leffoja. Lemppareitani ovat Big Fish, Enchanted, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Gia, Girl, Interrupted, Inside Man, Into the wild, Juno, Little Miss Sunshine, Marie Antoinette, The Piano, Watership Down, Virgin suicides...

6. Sairastaessa kuuluu aina katsoa lastenelokuvia/tv-sarjoja! Hyllystä löytyykin tätä varten (ja ihan muutenkin kyllä noita joskus katson!) mm. Maa aikojen alusta, Fievel matkalla Amerikkaan ja Villiin Länteen, Myyrä, Alfred J. Kwak, Pingu, Walt Disney Treasures (useita), Pekka Töpöhäntä...

7. Olen muutenkin aika lapsenmielinen ja siksi päiväkoti onkin ihan paras työpaikka <3 Siellä saa rauhassa käyttää Hello Kitty -koruja, leikkiä ja hassutella. Elämä on ihan tylsää, jos sen ottaa liian vakavasti!

Jos kiinnostaa, niin edelliset 7 faktaa minusta löytyvät täältä!

Löytyykö jotain kysyttävää, sana on nyt (ja aina) vapaa..?

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. 22. luukun kuva ei toimi :(

    VastaaPoista
  3. Hyvä kun tulitte huomauttamaan! Vika on nyt korjattu.

    VastaaPoista