24.12.2010

Dazzling nailsin blogin avajaiset!

Tässä pieni jouluyllätys teille! Näin jouluaaton kunniaksi saimme vihdoin avattua Dazzling nailsille blogin, jossa myymme Crayonin kanssa erilaisia kynsienkoristelutuotteita blogien pitämisen ohella.

Lisää juttuja tulee myyntiin vähitellen, kun niitä vaan ehdimme lisäämään. Lakkoja oli jo tarkoitus olla myytävänä, mutta eivät ole vielä maailmalta kotiutuneet.. Saimme kuitenkin muutaman koristelulakan laitettua myytäväksi :) Jonkun verran myyntikohteita tulee vielä huuto.nettiinkin, mutta pääasiassa homma hoituu blogin kautta.

Avajaistarjouksena postikulut vain 0,60€ 
28.12.2010 mennessä tehtyihin tilauksiin!

P.S. Muistakaahan, että tänään on viimeinen mahdollisuus voittaa jotain Joulukalenterista! Viimeisen luukun sisältö onkin aivan ihana, joten kipinkapin osallistumaan jos et ole sitä vielä tehnyt :)

2 kommenttia:

  1. Aattelin tilata joskus fimoja teidän kautta. En oo varma että miten saan mamman kans funtsittua tän homman läpi ku pitää tehä Cesarsillekin se tilaus, mutta jospa ehtisin tuohon mennessä tilailla... :)

    VastaaPoista
  2. Hantta: Tilailemaan vaan! Jos ei tuohon mennessä ehdi niin onnistuuhan se myöhemminkin, ei tuossa tuo alennus kuitenkaan niin kovin iso ole :)

    VastaaPoista