28.12.2010

Jouluaaton ihanuudet


Jouluaaton vietin tällaisissä lakkauksissa :) Eli viimeiset joulukynnet tällä erää ovat tässä, ensi vuonna sitten taas!


Muihin kynsiin levitin ihanaa Ruby pumpsia, mutta nimettömiin piti päästä kokeilemaan itselleni joululahjaksi antamaa vihreää glitterlakkaa. Läpikuultavan lakan alle laitoin kerroksen harmaata hololakkaa, joka sattui olemaan joulunvietossa mukana.


Punaisen päälle laitoin vielä kultaisella glitterkoristelulakalla vinolakkaukset ja parit nuottitarrat rajalle. Nuo tarrat eivät vaan tykänneet tuosta glitterlakasta alla, sillä melkein kaikki tarrat repsottivat tuon glitterin puolelta :/


Lakkoina China glazen Ruby pumps, Yesensyn koristelulakka nro 11, Evelinen nimetöntä harmaata hololakkaa ja Yes loven nro. 4. Tarrat Wild and mildilta.


Loppuun vielä kaikki joululahjaksi saamani lakat! Ylärivin lakat ostin itse itselleni :P Toisen rivin Evelinen lakat sain kaikki avomieheltäni, jolle olin aiemmin vinkannut Vapaa valinnan tarjouksesta. Niitä tulikin sitten vähän reilummin kuin odotin :D Crayonilta sain China Glazen Re-fresh mintin, josta olen haaveillut kesästä asti <3 Ja yllärilahjana sain äidiltä lastenosastolta löytyneen Disneyn prinsessat -lahjapakkauksen, jossa on ylisöpöissä purkeissa viisi eri prinsessalakkaa. S:n Hong kongin saalista katsellessani harmittelin, kuinka Suomen lakkavalikoiman pullot ovat tosi tylsiä. Täytyy näköjään vaan suunnistaa lastenosastolle, niin heti löytyy paljon ihanampia puteleita :D Lakkojen laatu onkin sitten ihan eri juttu..

Toistetaanpa edellisen lakkapostauksen kysymys, kun siihen ei tullut kuin yksi vastaus: Toiko pukki kynsilakkoja tai muita kynsitarvikkeita? :)

7 kommenttia:

  1. Pukki toi Diorin French Manicure -setin! :3 Ei sen enempää kynsitarvikkeita, ikävä kyllä, mutta tuli hyvä mieli jo tuostakin!

    VastaaPoista
  2. Ei pukki kotiin tuonut mutta ehkäpä Kicksin lahjakortti korjaa tilanteen :D Ihanat joulukynnet<3 voisin itse kokeilla samaa joku kerta :)

    VastaaPoista
  3. Itse itselleni ostelin joitakin lakkoja mutta pukki toi huikeat 50 kpl viiloja rakennekynsille :) Hyvä pukki!

    VastaaPoista
  4. Mistä sä olet ostanut ton koristelulakan tai mistä yleensäkään löytää noita koristelakkoja ?

    VastaaPoista
  5. Lakkoja tuli yheensä 12 :) Niihin kuului mm. kauan kaivatut Kissin Nail Artin musta, valkoinen ja hopea. Pääsivät heti käyttöön ja ovat kyllä ihan parhautta :D Nyt on myös kunnon manikyyrivehkeet ja läjä erilaisia tarroja yms. Pitää kyllä silti tilailla vähän lisää koristeita teidän nettikaupasta ;)

    VastaaPoista
  6. Ei pukki tuonut, mutta sain etukäteis joululahjana 38 koristelu lakkaa ja kaikkia ihania strasseja :)) siinä oli lahjaa kerrakseen :D

    VastaaPoista
  7. Lumi: Kyllä Dior kelpaisi mullekin :D

    Selina: Kiitos :) Ja joo, eiköhän sieltä Kicksistä löydy hieman korvausta :D

    -NN: Hienoa, että pukki on tiennyt sinun tarpeesi :)

    Anonyymi: Tuon koristelulakan voi käydä ostamassa itselleen Crayonin ja minun myyntiblogista, dazzlingnail.blogspot.com :) Sokoksista, Anttiloista, Stockalta ja varmaan muistakin kaupoista löytyy ainakin Kissin koristelulakkoja ja nykyään Orlynkin.

    Sareaws: Ihanaa, säkin olet päässyt Kissin koristelulakkojen onnellisten omistajien joukkoon :D Ja tervetuloa vaan ostoksille ;)

    Anonyymi2: No kyllä ois mullekin kelvannut :D

    VastaaPoista