17.6.2011

Vesimeloni


Inspiraatio näihin kynsiin syntyi kesäpaidasta, jossa on vesimelonin kuva. Erilaisia versioita vesimelonilakkauksista on ollut blogeissa ties kuinka monta, tässä nyt oma vähän abstraktimpi versioni :)


En halunnut tehdä siis vesimelonien näköisiä lakkauksia, vaan nappasin vain värit ja ajatuksen paidasta. Mustien siemenien sijaan päädyin pistelemään valkoisia pisteitä nauhaksi.


Minulta puuttuu ihan kokonaan tuommoinen neonvihreä kynsilakka! Täytyypä katsella, jos tässä kesän aikana tulisi jostain semmoinen vastaan.. Neonlakkoja en omista muutenkaan kovin montaa..


Lakkoina Models ownin Pastel pink, Kissin Beach green ja Wild and crazyn Montana.

Joko sinä olet tehnyt oman versiosi vesimelonilakkauksista?

7 kommenttia:

 1. Onpas somasti yhteen sointuvat värit. Itsekin on pitänyt monta kertaa kokeilla vesimeloni kynsiä, mutta ne on aina jäänyt. Joku tämän tyylinen, vähän vapaamuotoisempi kuvionti voisi olla kiva ajatus

  VastaaPoista
 2. Kiva erilainen versio niistä perinteisistä vesimelonikynsistä.:) Omia en ole ainakaan vielä tehnyt, puuttuu sopiva vihreä lakka..:/

  VastaaPoista
 3. hiutale, Emmi: Kiitos! Itsekin tykkäsin nimenomaa siitä, etteivät ole perinteiset ilmiselvät vesimelonilakkaukset :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat, tuommosta melonilakkausta voisin itsekin kokeilla! :)

  VastaaPoista
 5. Niniane: Siitä vaan kokeilemaan, sopivat kivasti tähän kesään :)

  VastaaPoista
 6. Olen tehnyt :) Mutta ne oli ihan sillein tavallisesti tehty, kärjestä vihreä, muuten punaiset. Ihan kivathan nekin oli. Nämä ovat tosi nätit :)

  VastaaPoista
 7. lovecolors: Kiitos :)

  VastaaPoista