2.6.2011

Vaaleanpunaiset glitterpuskat?


Pikkurillin kynnen katkettua päädyin lyhentämään kaikki kynnet. Aina lyhentämisen jälkeen kynnet tuntuvat ja näyttävät niin kummilta!


Halusin testata uutta ihanaa vaaleanpunapohjaista glitterlakkaani. Se on kuitenkin niin läpikuultava, joten alle laitoin kaksi kerrosta kylmän vaaleanpunaista cremelakkaa. Päälle laitoin sitten kaksi kerrosta glitterlakkaa, jossa on sinistä, vihreää, oranssia ja vaaleanpunaista glitteriä. Koristeluksi vetäisin valkoisella ja hopeisella koristelulakalla peukaloihin ja nimettömiin tuollaiset puskat tai mitkälie :D


Lähden tänään kohti Espoota. Huomenna olisi luvassa matka Tukholmaan äidin kanssa! Sen jälkeen jään vielä kyläilemään äidin luokse perjantaihin asti. Keskiviikkona saan seurakseni ihanan ystäväni :) Otan mukaan kaikki huhti- ja toukokuussa julkaisematta jääneet kuvat ja postailen niitä reissun aikana kun on mahdollista!


Lakkoina Minersin Marshmallow, Barry M.:n Pink iridescent sekä Kissin White ja Silver glitter.


Loppuun vielä tämmöinen award, jonka sain KarzU:lta. Palkinnon saajan kuuluu kertoa itsestään kymmenen faktaa ja antaa palkinto kymmenelle eteenpäin. Tässä faktat, jotka ovat nyt kesään ja lomailuun liittyviä kesäloman alun kunniaksi:

1. Olen matkustellut ulkomailla melko vähän. Olen käynyt Tukholmassa, Tallinnassa, Visbyssä, Venetsiassa ja Lontoossa. Kerran olen myös ajanut autolla Suomen ja Norjan rajan yli, käytiin kilometri Norjan puolella ja käännyttiin takaisin. Eli Norjassakin olen käynyt ;D
2. Suomessa olen matkaillut vähän enemmän. Olen käynyt pääkaupunkiseudun ja Turun (eli asuinpaikkakuntieni) lisäksi ainakin Inarissa, Joensuussa, Karjalohjalla, Kemijärvellä, Kirkkonummella, Liedossa, Lieksassa, Lohjalla, Maarianhaminassa, Porvoossa, Raisiossa, Riihimäellä, Savukoskella, Sodankylässä, Sotkamossa, Tampereella ja Vihdissä.
3. Olen ollut kesätöissä vain parina kesänä enkä silloinkaan koko kesää.
4. Jokavuotiseen perinteeseen kuuluu käydä Tampereen teatteriviikoilla äidin kanssa. Tänä vuonna viikko jää töiden takia vain viikonlopuksi.
5. Joka vuosi kesäisin kuuluu käydä ainakin yhdessä huvipuistossa! Mieluiten sekä Lintsillä että Särkänniemessä :)
6. Rakastan kesää ja en todellakaan valita kolmenkymmeneen asteen helteistä. Olen niin vilukissa, että nautin täysin rinnoin kun ei tarvitse pitkähihaisia ja -lahkeisia vaatteita!
7. Olen käynyt Tukholmassa jotain 50-100 kertaa.. Perheessämme ei ole harrastettu ulkomaanreissuja 1-4 kertaa vuodessa tehtävän Tukholman risteilyn ja yhden Visbyn risteilyn lisäksi. Muut ulkomaanmatkat olen tehnyt koulun, poikaystävän tai ystävän kanssa.
8. Lapsuuteni kesälomiin kuului Tukholman reissu, sukulointi Lieksassa ja kesämökkeily Karjalohjalla.
9. En ole palanut auringossa kuin kerran elämässäni! Silloin paloin olkapäistäni ja oli tosi kivuliasta nukkua pari yötä :/
10. Kesällä paras tapa liikkua paikasta toiseen on ehdottomasti pyöräily! Tykkään myös kävelemisestä. Autossa ei onneksi joudu useimmiten istumaan, kun en sellaista tai edes ajokorttia omista :)

Sitten vielä ne kymmenen blogia. Osa näistä on varmaan jo saanut tämän awardin, mutta linkittelen tähän nyt tämän hetken top 10 kynsiblogini (tai blogit, joissa on usein kynsiä!) :)
Colouring my life
Doo polishing
H-kynsiblogi
Liukuvärjätty
Love nails
Nail corner
Pastelliunelmia
Pieni kynsiblogi
Playing with polish
Shiny nail art


Millaisella reissulla sinä aloitat kesälomasi? Vai onko luvassa vain kotona rentoutumista vaiko töitätöitätöitä? :)

2 kommenttia:

  1. Jee, kiitos! Olen kyl kauhul odottanu et joku tällasen mul langettaa, ku kauheen vaikee kertoo kymmenen asiaa tosta vaa. No sullakin oli nyt ihan matkailupainotteiset faktat, ni ehkä munki täytyy sit päättää joku aihealue tohon. :D

    Mä aion kyl alottaa kesälomani pääsykoereissuilla! :S

    VastaaPoista
  2. Crayon: Se on helmompaa ku on joku teema, ei tarvii jotain ihan randomii höpötellä :D Tosin tuli noidenkin kanssa ideoista pula hetkeks, mut sain sit kymmenen faktaa jostain revittyä :P

    VastaaPoista