15.6.2011

Sataa sataa ropisee


Täällä on satanut vettä jo pari tuntia putkeen, joten nämä muutaman päivän takaiset lakkaukset sopivat nyt paremmin kuin hyvin!


Lähdin etsimään Lontoosta tuodulle sinililalle cremelakalle sopivia kavereita ja päädyin sitten tämmöiseen yhdistelmään. Etusormien ja nimettömien kynnet lakkasin tuolla sinililalla lakalla ja muut vaaleansinisellä cremelakalla. Etusormet ja nimettömät saivat kaksi koristeraitaa Tukholman reissulta löytyneillä Kissin koristelulakoilla ja leimasin niihin sateenvarjot. Muihin kynsiin tein vinolakkauksen sinililalla lakalla ja vetelin parit koristeviivat samoilla koristelulakoilla. Lopuksi vielä pistelin dotting toolilla pisteitä samalla valkoisella lakalla, jolla sateenvarjot leimasin.


Jes, sain lakattua kynnet cremelakoilla ilman ilmakuplia! Ne ovat olleet jo pitkään riesanani. En tiedä kummasta se on kiinni vai molemmista, mutta käytössäni on eri pikakuivattava lakka (Sally Hansenin Insta-dri) kuin ennen ja olen antanut lakkojen kuivua pidempään kerroksien välillä. Jokatapauksessa on ihanaa, kun pinta ei ole ihan kuplainen vaan kauniin sileä! :)


Lakkoina Models ownin Baby blues, Goshin Lavender love, Kissin Soft purple ja Soft blue sekä Wild and crazyn Montana. Leimauksessa Konadin laatta m8.

Kuka muu haluaa helteet takaisin ja äkkiä!?

8 kommenttia:

 1. Mulle ainakin kelpais taas se lämpö ja auringon paiste! :)

  Hienot kynnet, vaikka tuollaiset hempeät pastellinsävyt ei usein mieleen olekaan :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat kynnet!:)

  VastaaPoista
 3. Hurjan sievät, tykkään kovasti väreistä ja noista sateenvarjoista! n_n
  Täälläkin sataa vaan joka päivä, vissiin kaksi päivää ollut sateeton ilma viimeisen kuukauden aikana :(

  VastaaPoista
 4. Todella suloiset kynnet ja kiva väriyhdistelmä! Mua ei oo nyt pilvet paljoa haitannu kun olen tehnyt pitkää päivää töissä (sisällä):P

  VastaaPoista
 5. Sievät, tykkään :)

  VastaaPoista
 6. Marika, Emmi, shiny, KarzU: Kiitos <3

  Lumi: Outs :/ Tuon jälkeen ei viitsi enää Suomen säistä valittaa..

  VastaaPoista