8.5.2011

Loskamuistelot


Olen HIEMAN jäljessä näiden lakkausten esittylejen kanssa.. Nämä lakkaukset olen kuvannut maaliskuun viimeinen päivä! Viime kuussa sain vaivaiset neljä postausta julkaistua. Nyt on vielä loppurutistus töiden ja muuttohommien kanssa enää jäljellä onneksi.


Näissä ajatuksena oli tehdä uutta samasta inspiraatiolähteestä kuin nämä lakkaukset, joista tykkäsin tosi paljon. Näistä en sitten niinkään.. Crayonin sanoin näistä tulee mieleen harmaa loska, jonka keskeltä kevät vähitellen pilkistelee! Onneksi nyt ollaan jo tukevasti menossa kohti kesää, eikä ole enää harmaata loskaa missään näkyvissä, kuten näiden lakkaamisen aikaan :)

Ensi viikonloppuna onkin luvassa sitten lähtö Lontooseen Crayonin kanssa! Koetan ehtiä postata jotain ennen sitä, mutta tuskin ehdin ajastamaan mitään sille ajalle.. Katsellaan :)


Näissä lakkauksissa tein ensin liukuvärjäyksen harmaalla ja mustalla. Sen päälle vedin kerroksen läpikuultavaa mustaa lakkaa, jossa on moniväristä shimmeriä mukana. Nimettömään sitten vielä pläjäys erivärisiä timantteja!


Lakkoina H&M:n Happy grey, Dependin nro. 39 ja Natural coden Trouble maker. Timantit Goshilta, Viva la nailsilta ja Dazzling nailsilta.

Kuka muu on niiiin onnellinen, että loskasäät ovat taas useaksi kuukaudeksi ohi? :D

6 kommenttia:

 1. Minä olen todellakin onnellinen, kun ei oo enää loskasäitä ! =D

  VastaaPoista
 2. Juu ei loskaa enää kiitos.:D Mut nätit kynnet on.:)

  VastaaPoista
 3. Olen todellakin onnellinen! Kun itse olen vielä tätä alle-18vuotiaiden mopoilu-luokkaa, niin on ihanaa kun tiet ei ole enään kurasia niin ei ole takki aina ihan siinä mutamömmössä :)


  http://keijjumyy.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Laitahan sitten vinkkejä, että mitä kynsiholistin kannattaa ostaa Lontoosta, itsekkin lähdössä sinne tässä kuukauden kuluttua :) Seura ei oo kauheen innostunut kertämään joka ikistä kosmetiikkaliikettä, että vinkkejä kaivattais :D

  VastaaPoista
 5. Ihanat noi timantit! Annoin sulle awardin mun blogissa:
  http://mytraveldiary-karzu.blogspot.com/2011/05/award-3.html

  VastaaPoista
 6. cottoncandy, Keijju: Onneksi saa taas pitkään ilman loskaa! :D

  Emmi: Kiitos :)

  Tiikeriankka: Listailin ostospaikkoja Lontoo -postaukseen, mistä itselleni jotain ostin. Tarkempaa juttua löytyy Crayonin blogista!

  KarzU: Kiitos, täytyy tuosta postailla seuraavaksi! :)

  VastaaPoista