24.5.2011

Lontoo


Nyt on selvitty Lontoon reissusta! En sitten ehtinytkään postata mitään ennen lähtöä kuten vähän lupailin.. Mutta se korvaantunee tässä postauksessa, sillä luvassa on tämän blogin ensimmäinen video!


Esittelen tässä nyt uusimmat kynnet ja säästän nuo vapun ja muut välistä jääneet huhti-toukokuun lakkaukset kesälomalle. Minulla on siis enää tässä n. viikko töitä jäljellä ja pari kuukautta kesälomaa sen jälkeen! Tai lomaa ja lomaa, työtön siis olen, elokuussa vasta jatkuu päiväkodissa taas työt.


Inspiraatio kynsiin on edelleen vähän kateissa. Nämä yksinkertaiset lakkaukset syntyivät halusta kokeilla mahdollisimman montaa uutta Lontoosta löytynyttä lakkaa. Valitsin kolme toisiinsa sointuvaa vaaleanpunaista lakkaa. Keskisormissa on tummin sävy, etusormissa ja nimettömissä keskimmäinen ja peukaloissa ja pikkurilleissä vaalein sävy. Vinolakkaukset tein kaikkiin miniglitteriä sisältävällä läpikuultavanvaaleanpunaisella lakalla ja rajaukset vanhalla tutulla valkoisella koristelulakalla.


Lakkoina Dependin nro. 237, Models ownin Pastel pink ja Buff pink, Miss sportyn nimetön lakka sekä Kissin White.

Ja sitten siihen videoon! Edellisen arvonnan yhteydessä kyselin toiveita blogin suhteen ja tosi moni toivoi videoita. En ole niitä vielä tähän mennessä tehnyt, sillä testailtuani kameraa on kuva ja ääni olleet aina epäsynkassa. Nyt käytin videon Windows movie makerin kautta ja siinä ongelmaa ei yhtäkkiä ollutkaan! Niinpä siis tässä teille video Lontoon löydöistäni :) Ostostelin toki paljon muutakin kuin kynsijuttuja, mutta blogin teeman mukaisesti esittelen vain ne kynsiin liittyvät löydöt.Onpa kumma kuulla omaa ääntään taas pitkästä aikaa videolla! :D


Tässä vielä kuva ostoksista. Hello kitty -lakat löytyivät siis Claire'silta, Models ownit ja Insta-dri Bootsista, Accessorizet ketjun omasta liikkeestä ja Superdrugista, Barry M.:t, Miss sporty, Mua, Gosh ja kynsilakanpoistolaput Superdrugista, Star gazer New lookista sekä Dependit Bik bokista.

Lakkoja löytyi siis ihan kivasti ja suht edullisin hinnoin. Odotin kuitenkin vielä laajempaa tarjontaa ja erikoisempia lakkoja, etenkin Models ownin valikoima oli pettymys. China glazen ja O.P.I.n lakkoihin ei törmätty ollenkaan, Orlyn lakoista nähtiin vain niitä minipulloja. Etenkin China glazeja jäin kaipaamaan, niitä olisin halunnut kotiuttaa useammankin! Mutta kyllä näilläkin jo hetken pärjää ;D

Lisäselvitystä matkastamme ja shoppailumahdollisuuksista löytyy Crayonin blogista! Yhden postauksen verran asiaa löytyy jo ja lisää on luvassa :)

Miltä video maistui? Ja maistuuko lisää? :D

3 kommenttia:

 1. Oih, miten ihania puteleita! Varsin mukava valikoima vaaleanpunaisia lakkoja :D nuo hello kitty lakat on kyllä somissa pulloissa myös

  VastaaPoista
 2. tiiätkö mistä suomesta sais noita kynsilakan poistolappuja? (: Tosi ihania lakkoja kyllä ostelit, nyt tuli itselle himo ostaa hirveät kasat lakkoja :) Onneksi palkkapäivään on vielä aikaa!

  VastaaPoista
 3. hiutale: Mulla on ollut aivan liian vähän vaaleanpunaisia lakkoja siihen nähden, että se on mun lempiväri :D Korvaantuipa sekin aukko mun kokoelmassa nyt vähän :)

  Keijju: En ole nähnyt Suomessa poistolappuja. Tosin en ole sellaisia etsinytkään, joten en ole luultavasti edes kiinnättynyt niihin huomiota, vaikka niitä olisi kaupassa ollut :D Aloittaisin etsinnät ehkä Kicksistä? Tai jostain Anttilasta, niissäkin on yleensä aika hyvät valikoimat kynsijuttuja :)

  VastaaPoista