9.4.2011

Sata-arvonnan voittajat!


Kiitokset kaikille sata-arvontaan osallistuneille! Koska kaikkia kiinnostaa tietenkin voittajat, niin tässäpä ne ensin :) Sen jälkeen pientä kommenttia antamiinne toiveisiin blogin suhteen.


1. palkinnon voitti Nannu!


2. palkinnon voitti M1rka!


3. palkinnon voitti KarzU!

Onnittelut kaikille voittajille, laitan teille huomenna sähköpostia aiheesta :)


Sitten niihin toiveisiin. Useilta tuli samoja toiveita, joten tässä ne tiivistetysti:

Videopostauksia: Valitettavasti omistamani kameran videokuvaus on varsin surkea, sillä se ei osaa tallentaa kuvaa ja ääntä kulkemaan yhtäaikaisesti. Eli ääni aina jätättää.. En ole ehtinyt tutkimaan asiaa, saisiko sitä korjattua, mutta sitten kun ehdin ja jos osaan asian korjata, ovat videopostauksetkin mahdollisia.

Käsien ja kynsien hoito: Olen tosi huono hoitamaan käsiä ja kynsinauhoja säännöllisesti :D Mutta voin tehdä aiheesta kyllä postausta.

Kynsilakka ja -tarvikekokoelma: Kokoelmani näkee sivupalkista löytyvistä linkeistä! Tosin en ole ehtinyt sivuja päivittämään pitkään aikaan, joten se ei ole ajantasalla. Päivittäminen on tehtävälistalla ja siinä samalla voisin tehdä postaustakin aiheesta.

Tutoriaalit: Näitä tulee kun teen erikoisempia lakkauksia ja aikaa on kuvata vaiheet :)

Teemaviikkoja: Näitä tekisin itsekin mielellään, toteutuslistalla heti kun aikaa ja sopiva aihe löytyy!

Lifestyle -postauksia: Blogini keskittyy nimenomaa kynsiin, joten kovin paljoa aiheesta poikkeavia postauksia ei tule.. Kuitenkin jotain aihetta sivuavaa lifestylejuttua voisin kehitellä, esim. vaatteiden ja lakkauksien mätsäily tms.

Week w/ Crayon & Nina: Idea oli tosi mielenkiintoinen ja se on pantu ajatusmyssyyn! Myöhemmin keväällä tai kesällä varmaankin luvassa jotain tästä ideasta kehiteltyä :)

Alus- ja päällyslakka vertailu: En ole käyttänyt kovin montaa eri tuotetta, joten vertailuni olisi hyvin suppea.. Voisin kuitenkin ujuttaa aiheesta jotain kynsien hoito -aiheiseen postaukseen!

Lakkojen ostotiedot: En taida jokaiseen postaukseen viitsiä kirjoittaa aina tietoja, joten voisin lisätä tiedot tuonne Kynsilakat -sivulle :)

Vertailua lakkamerkeistä: Lakkakokoelman esittelyn yhteydessä voisin kertoilla omia mielipiteitäni eri merkeistä samalla!


Kaikki toiveet Dazzling nailsin valikoiman suhteen on myös pistetty korvan taakse ja niitä toteutellaan aina kun mahdollista :) Lisää toiveita sekä blogin että Dazzling nailsin suhteen otetaan edelleen vastaan!Valitettavasti kuitenkin edelleen joudun pitämään normaalia hitaampaa tahtia yllä blogin päivityksen suhteen. Olen siis käymässä läpi avoeroa ja olen muuttamassa uuteen asuntoon tässä lähiviikkoina. Se siis vie ison osan vapaa-aikaani ja siksi ei aikaa riitä blogille kuten yleensä. Kun asiat taas rauhoittuvat huhti-toukokuun vaihteessa, niin palaan normaaliin tahtiin :) Kaikkien toiveiden toteuttaminen alkaa siis vähitellen toukokuussa, viimeistään kesällä!

2 kommenttia:

  1. Oi kiitos!! En olekkaan ikinä voittanut mitään, ihanaa että tällä kertaa onnisti! :DDDD

    VastaaPoista