19.4.2011

Lopussa


Hohhoi. Onnistuin tähän oman muuttohässäkän ja Dazzling nailsin inventaarion lisäksi saamaan vielä mukavan flunssan. Voimat ovat ihan lopussa ja jatkuvasti saa olla niistämässä ja yskimässä :/ Perjantaina olisi luvassa muuttopäivä, joten sitä ennen pitäisi saada kaikki loppu tavara pakattua.


Pääsiäisen aikana olisi tarkoitus saada kämppä asuttavaan kuntoon, joten paluu normaaliin arkeen pitäisi tapahtua ensi viikolla tai viimeistään toukokuun alussa. Tällä hetkellä minulla on vielä kuudet lakkaukset tallessa postaamatta, kun aikaa blogille ei ole riittänyt. Luvassa siis kiriviikko postauksien suhteen heti kun mahdollista :) Kilpailun yhteydessä esittämiänne toiveita yritän toteuttaa myös heti kun ehdin. Luultavasti ensimmäiset saan ajastettua toukokuisen Lontoon reissun ajaksi!


Tämän kertaisista lakkauksista sitten vielä! Tykkäsin kovasti ystävänpäivän lakkauksistani, joten tein nämä samalla ajatuksella, vain eri väreillä. Timanttien ja fimojen sijaan koristelin nuo pisaralla glitterkoristelulakkaa.


Lakkoina Minersin Marshmallow, Models ownin Feeling blue sekä Kissin White ja Silver glitter.

Onko joku muu yhtä taitava saamaan ilmakuplia aikaiseksi lähes jokaiseen cremelakkaukseen? :/

5 kommenttia:

 1. Sievät lakkaukset. :)

  Ja pikaisia paranemisia! Flunssa on tylsää touhua. :(

  VastaaPoista
 2. Oisko cremelakat jotenkin vähän paksumpia, ja se paksumpi kerros aiheuttais jotenkin sen kuplimisen? Mulla kupliintui tosi pahasti yksi cremelakkaus, kun tein drag marblea ja siksi piti olla paksusti lakkaa. Mutta ihan sievät noi kynnet on kuitenkin :)

  VastaaPoista
 3. marm: Kiitos :) Vieläkin yskä ja nuha vaivaa välillä, mutta kyllä tämä tästä!

  Papu: Veikkaan myös, että kyse on tuosta paksuudesta.. Itellä ainakin tulee helposti cremelakkoja käyttäessä helposti turhan paksuja kerroksia!

  VastaaPoista
 4. Nätit. :) Mulla myös on ihan sama ongelma cremelakkojen kanssa.. Varmaan pitäisi opetella tekemään ohuita kerroksia.

  VastaaPoista
 5. Ellu: Cremelakoilla on jostain syystä paljon vaikeampi saada ohuita kerroksia :/

  VastaaPoista