23.6.2011

Vapputiikeri


Taas lakkaus huhtikuulta! Juhlistimme vappua päiväkodissa naamiaisilla ja itse olin pukeutunut tiikeriksi. Kynnet piti tietenkin olla asuun sopivat!


Tiikerikynsistä tuli ajanpuutteen vuoksi hyvin simppelit. Alle vain keltaista lakkaa pari kerrosta ja päälle koristelulakalla sohin raitoja sinnetänne.


Ihan mukavasti sopivat kynnet tuohon tiikerin korvapantaan ja samaa sarjaa olevaan häntään :)


Lakkoina Beautyuk:n Yellow ja Kissin Black.

Mätsäätkö sinäkin kyntesi aina naamiasasuihin?

17.6.2011

Vesimeloni


Inspiraatio näihin kynsiin syntyi kesäpaidasta, jossa on vesimelonin kuva. Erilaisia versioita vesimelonilakkauksista on ollut blogeissa ties kuinka monta, tässä nyt oma vähän abstraktimpi versioni :)


En halunnut tehdä siis vesimelonien näköisiä lakkauksia, vaan nappasin vain värit ja ajatuksen paidasta. Mustien siemenien sijaan päädyin pistelemään valkoisia pisteitä nauhaksi.


Minulta puuttuu ihan kokonaan tuommoinen neonvihreä kynsilakka! Täytyypä katsella, jos tässä kesän aikana tulisi jostain semmoinen vastaan.. Neonlakkoja en omista muutenkaan kovin montaa..


Lakkoina Models ownin Pastel pink, Kissin Beach green ja Wild and crazyn Montana.

Joko sinä olet tehnyt oman versiosi vesimelonilakkauksista?

15.6.2011

Sataa sataa ropisee


Täällä on satanut vettä jo pari tuntia putkeen, joten nämä muutaman päivän takaiset lakkaukset sopivat nyt paremmin kuin hyvin!


Lähdin etsimään Lontoosta tuodulle sinililalle cremelakalle sopivia kavereita ja päädyin sitten tämmöiseen yhdistelmään. Etusormien ja nimettömien kynnet lakkasin tuolla sinililalla lakalla ja muut vaaleansinisellä cremelakalla. Etusormet ja nimettömät saivat kaksi koristeraitaa Tukholman reissulta löytyneillä Kissin koristelulakoilla ja leimasin niihin sateenvarjot. Muihin kynsiin tein vinolakkauksen sinililalla lakalla ja vetelin parit koristeviivat samoilla koristelulakoilla. Lopuksi vielä pistelin dotting toolilla pisteitä samalla valkoisella lakalla, jolla sateenvarjot leimasin.


Jes, sain lakattua kynnet cremelakoilla ilman ilmakuplia! Ne ovat olleet jo pitkään riesanani. En tiedä kummasta se on kiinni vai molemmista, mutta käytössäni on eri pikakuivattava lakka (Sally Hansenin Insta-dri) kuin ennen ja olen antanut lakkojen kuivua pidempään kerroksien välillä. Jokatapauksessa on ihanaa, kun pinta ei ole ihan kuplainen vaan kauniin sileä! :)


Lakkoina Models ownin Baby blues, Goshin Lavender love, Kissin Soft purple ja Soft blue sekä Wild and crazyn Montana. Leimauksessa Konadin laatta m8.

Kuka muu haluaa helteet takaisin ja äkkiä!?

8.6.2011

Nudehtavaa vaaleanpunaista


Nämäkin kynnet ovat huhtikuussa julkaisematta jääneet. Sain ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan Color clubin lakkani ja se pääsi näissä heti testiin!


Hieman persikkaisen vaaleanpunaisen lakan päälle pistelin dotting toolilla erikokoisia pisteitä kynsien toiselle sivulle. Nimettömiin ja peukaloihin leimasin kukkakuviot samalla tummanharmaalla shimmerlakalla ja pistin niiden keskustoihin vaaleanpunaisella glitterlakalla pisteet.


Tykästyin tähän lakkaan tosi paljon, vaikka se onkin melkein liian nude makuuni :)


Lakkoina Color clubin Revealed, Dependin 194 ja China glazen Preppy pink. Leimauksessa Konadin laatta m36.

Millaiset lakat ovat sinun makuusi? Nudemmat, pastelliset, räikeät, tummat..?

6.6.2011

Kevätperhoset


Nämä kynnet ovat siis huhtikuulta, en ole tätä aiemmin ehtinyt niitä julkaisemaan :P Ensimmäisten keväänmerkkien alkaessa näkymään värikkäät perhoskynnet olivat oikein ihanat!


Levitin joka toiseen kynteen vaaleankeltaista ja joka toiseen vaaleanoranssia/korallista cremelakkaa. Lisäsin kelta- ja oranssisävyisiä kynsitatuointiperhosia ja niiden keskelle oranssit timantit. Lopuksi vielä pistelin dotting toolilla palloja samoilla cremelakoilla.


Helpot ja pirteät kevät/kesäkynnet lyhyisiin kynsiin! :)


Lakkoina Models own Lemon merigue ja Fuzzy peach. Kynsitatuoinnit Viva la nailsilta ja timantit Dazzling nailsilta.

Tuleeko sinun käytettyä usein ihanan helppoja kynsitatuointeja koristelussa?

2.6.2011

Vaaleanpunaiset glitterpuskat?


Pikkurillin kynnen katkettua päädyin lyhentämään kaikki kynnet. Aina lyhentämisen jälkeen kynnet tuntuvat ja näyttävät niin kummilta!


Halusin testata uutta ihanaa vaaleanpunapohjaista glitterlakkaani. Se on kuitenkin niin läpikuultava, joten alle laitoin kaksi kerrosta kylmän vaaleanpunaista cremelakkaa. Päälle laitoin sitten kaksi kerrosta glitterlakkaa, jossa on sinistä, vihreää, oranssia ja vaaleanpunaista glitteriä. Koristeluksi vetäisin valkoisella ja hopeisella koristelulakalla peukaloihin ja nimettömiin tuollaiset puskat tai mitkälie :D


Lähden tänään kohti Espoota. Huomenna olisi luvassa matka Tukholmaan äidin kanssa! Sen jälkeen jään vielä kyläilemään äidin luokse perjantaihin asti. Keskiviikkona saan seurakseni ihanan ystäväni :) Otan mukaan kaikki huhti- ja toukokuussa julkaisematta jääneet kuvat ja postailen niitä reissun aikana kun on mahdollista!


Lakkoina Minersin Marshmallow, Barry M.:n Pink iridescent sekä Kissin White ja Silver glitter.


Loppuun vielä tämmöinen award, jonka sain KarzU:lta. Palkinnon saajan kuuluu kertoa itsestään kymmenen faktaa ja antaa palkinto kymmenelle eteenpäin. Tässä faktat, jotka ovat nyt kesään ja lomailuun liittyviä kesäloman alun kunniaksi:

1. Olen matkustellut ulkomailla melko vähän. Olen käynyt Tukholmassa, Tallinnassa, Visbyssä, Venetsiassa ja Lontoossa. Kerran olen myös ajanut autolla Suomen ja Norjan rajan yli, käytiin kilometri Norjan puolella ja käännyttiin takaisin. Eli Norjassakin olen käynyt ;D
2. Suomessa olen matkaillut vähän enemmän. Olen käynyt pääkaupunkiseudun ja Turun (eli asuinpaikkakuntieni) lisäksi ainakin Inarissa, Joensuussa, Karjalohjalla, Kemijärvellä, Kirkkonummella, Liedossa, Lieksassa, Lohjalla, Maarianhaminassa, Porvoossa, Raisiossa, Riihimäellä, Savukoskella, Sodankylässä, Sotkamossa, Tampereella ja Vihdissä.
3. Olen ollut kesätöissä vain parina kesänä enkä silloinkaan koko kesää.
4. Jokavuotiseen perinteeseen kuuluu käydä Tampereen teatteriviikoilla äidin kanssa. Tänä vuonna viikko jää töiden takia vain viikonlopuksi.
5. Joka vuosi kesäisin kuuluu käydä ainakin yhdessä huvipuistossa! Mieluiten sekä Lintsillä että Särkänniemessä :)
6. Rakastan kesää ja en todellakaan valita kolmenkymmeneen asteen helteistä. Olen niin vilukissa, että nautin täysin rinnoin kun ei tarvitse pitkähihaisia ja -lahkeisia vaatteita!
7. Olen käynyt Tukholmassa jotain 50-100 kertaa.. Perheessämme ei ole harrastettu ulkomaanreissuja 1-4 kertaa vuodessa tehtävän Tukholman risteilyn ja yhden Visbyn risteilyn lisäksi. Muut ulkomaanmatkat olen tehnyt koulun, poikaystävän tai ystävän kanssa.
8. Lapsuuteni kesälomiin kuului Tukholman reissu, sukulointi Lieksassa ja kesämökkeily Karjalohjalla.
9. En ole palanut auringossa kuin kerran elämässäni! Silloin paloin olkapäistäni ja oli tosi kivuliasta nukkua pari yötä :/
10. Kesällä paras tapa liikkua paikasta toiseen on ehdottomasti pyöräily! Tykkään myös kävelemisestä. Autossa ei onneksi joudu useimmiten istumaan, kun en sellaista tai edes ajokorttia omista :)

Sitten vielä ne kymmenen blogia. Osa näistä on varmaan jo saanut tämän awardin, mutta linkittelen tähän nyt tämän hetken top 10 kynsiblogini (tai blogit, joissa on usein kynsiä!) :)
Colouring my life
Doo polishing
H-kynsiblogi
Liukuvärjätty
Love nails
Nail corner
Pastelliunelmia
Pieni kynsiblogi
Playing with polish
Shiny nail art


Millaisella reissulla sinä aloitat kesälomasi? Vai onko luvassa vain kotona rentoutumista vaiko töitätöitätöitä? :)