31.5.2011

Tuulahdus mereltä


Vielä pikaisesti toukokuun viimeiset kynnet! Josko ensi kuussa saisi julkaistua enemmän kuin neljä postausta? :O


Lontoon lakoista seuraavana käyttöön pääsi Barry M.:n Pure turquoise. Tein viime kuussa yhteistilauksen itselleni, pikkusiskolle synttärilahjaksi, Dazzling nailsille ja Crayonille Nail design euro discountilta. Itselleni tilasin kolme Konadin laattaa sekä kaksipäisen leimasimen ja kaapimen. Näihin lakkauksiin käytin jokaista laattaa, yhteensä neljää eri kuviota.


Leimasin ensin kultaisella ja sitten valkoisella lakalla. Lopuksi vielä lisäilin dotting toolilla muutamat pallot kynsiin :) Vaikka kuvioissa on parissa kukkasia, niin silti minulle tulee näistä ensimmäisenä meri jostain syystä..


Edellisestä kuvasta saattoi jo joku huomata, että pikkurillin kynnelleni kävi huonosti :/ Tietenkin viimeisenä työpäivänä ennen kahden kuukauden lomaa (=työttömyyttä) onnistuin katkaisemaan kynnen pahasti ja joudun lyhentämään kaikki! Noh, on tässä tämä pari kuukautta aikaa kasvatella ja saada hyväkuntoiset, pitkät kynnet ennen kuin työt taas jatkuu :)


Lakkoina Barry M.:n Pure turquoise, China glazen Midnight kiss ja Konadin valkoinen. Laattoina Konadin m8, m9 ja m41.

Aloitatko sinä kesän pitkillä vai lyhyillä kynsillä?

28.5.2011

Piilossa viidakon


Pitkään on tuntunut luultavasti kiireen ja kaiken muun tekemisen takia, ettei kunnollisia ideoita lakkauksiin ole ollut. Olen tuskaillut asiaa jo monta viikkoa, kunnes muutama päivä sitten yhtäkkiä taas syttyi!


Tuijottelin Lontoosta tuomiani lakkoja ja mietin, mitä niillä tehdä. Jostain sitten idea vihreästä liukuvärjäyksestä ja roikkuvista lehdistä/oksista vain tuli. Myöhemmin muistelin, että jossain blogissa olen nähnyt jotkut näitä muistuttavat kynnet, joten inspiraatiokseni pienen kaivelun jälkeen paljastui nämä Olmin upeat lakkaukset.


Kynsillä on siis liukuvärjäys kolmella eri vihreällä lakalla, joiden päällä on kerros oranssina, keltaisena, vihreänä ja sinisenä kimaltelevaa läpinäkyvää glitterlakkaa. Sen päälle vedin siveltimellä tummimmalla vihreällä lakalla parit vedot ja niiden päälle mustalla koristelulakalla nuo oksa/lehtiviritelmät. Pitkästä aikaa lakkaukset, joista olen ylpeä :) Tykkäsin itse siis näistä kovasti.


Lakkoina Dependin nro. 225 ja 191, Barry M.:n Racing green, Hello Kittyn nimetön lakka sekä Kissin Black.

Kuinka usein sinulta syntyy lakkauksia, joista olet erityisesti ylpeä? :)

24.5.2011

Lontoo


Nyt on selvitty Lontoon reissusta! En sitten ehtinytkään postata mitään ennen lähtöä kuten vähän lupailin.. Mutta se korvaantunee tässä postauksessa, sillä luvassa on tämän blogin ensimmäinen video!


Esittelen tässä nyt uusimmat kynnet ja säästän nuo vapun ja muut välistä jääneet huhti-toukokuun lakkaukset kesälomalle. Minulla on siis enää tässä n. viikko töitä jäljellä ja pari kuukautta kesälomaa sen jälkeen! Tai lomaa ja lomaa, työtön siis olen, elokuussa vasta jatkuu päiväkodissa taas työt.


Inspiraatio kynsiin on edelleen vähän kateissa. Nämä yksinkertaiset lakkaukset syntyivät halusta kokeilla mahdollisimman montaa uutta Lontoosta löytynyttä lakkaa. Valitsin kolme toisiinsa sointuvaa vaaleanpunaista lakkaa. Keskisormissa on tummin sävy, etusormissa ja nimettömissä keskimmäinen ja peukaloissa ja pikkurilleissä vaalein sävy. Vinolakkaukset tein kaikkiin miniglitteriä sisältävällä läpikuultavanvaaleanpunaisella lakalla ja rajaukset vanhalla tutulla valkoisella koristelulakalla.


Lakkoina Dependin nro. 237, Models ownin Pastel pink ja Buff pink, Miss sportyn nimetön lakka sekä Kissin White.

Ja sitten siihen videoon! Edellisen arvonnan yhteydessä kyselin toiveita blogin suhteen ja tosi moni toivoi videoita. En ole niitä vielä tähän mennessä tehnyt, sillä testailtuani kameraa on kuva ja ääni olleet aina epäsynkassa. Nyt käytin videon Windows movie makerin kautta ja siinä ongelmaa ei yhtäkkiä ollutkaan! Niinpä siis tässä teille video Lontoon löydöistäni :) Ostostelin toki paljon muutakin kuin kynsijuttuja, mutta blogin teeman mukaisesti esittelen vain ne kynsiin liittyvät löydöt.



Onpa kumma kuulla omaa ääntään taas pitkästä aikaa videolla! :D


Tässä vielä kuva ostoksista. Hello kitty -lakat löytyivät siis Claire'silta, Models ownit ja Insta-dri Bootsista, Accessorizet ketjun omasta liikkeestä ja Superdrugista, Barry M.:t, Miss sporty, Mua, Gosh ja kynsilakanpoistolaput Superdrugista, Star gazer New lookista sekä Dependit Bik bokista.

Lakkoja löytyi siis ihan kivasti ja suht edullisin hinnoin. Odotin kuitenkin vielä laajempaa tarjontaa ja erikoisempia lakkoja, etenkin Models ownin valikoima oli pettymys. China glazen ja O.P.I.n lakkoihin ei törmätty ollenkaan, Orlyn lakoista nähtiin vain niitä minipulloja. Etenkin China glazeja jäin kaipaamaan, niitä olisin halunnut kotiuttaa useammankin! Mutta kyllä näilläkin jo hetken pärjää ;D

Lisäselvitystä matkastamme ja shoppailumahdollisuuksista löytyy Crayonin blogista! Yhden postauksen verran asiaa löytyy jo ja lisää on luvassa :)

Miltä video maistui? Ja maistuuko lisää? :D

8.5.2011

Loskamuistelot


Olen HIEMAN jäljessä näiden lakkausten esittylejen kanssa.. Nämä lakkaukset olen kuvannut maaliskuun viimeinen päivä! Viime kuussa sain vaivaiset neljä postausta julkaistua. Nyt on vielä loppurutistus töiden ja muuttohommien kanssa enää jäljellä onneksi.


Näissä ajatuksena oli tehdä uutta samasta inspiraatiolähteestä kuin nämä lakkaukset, joista tykkäsin tosi paljon. Näistä en sitten niinkään.. Crayonin sanoin näistä tulee mieleen harmaa loska, jonka keskeltä kevät vähitellen pilkistelee! Onneksi nyt ollaan jo tukevasti menossa kohti kesää, eikä ole enää harmaata loskaa missään näkyvissä, kuten näiden lakkaamisen aikaan :)

Ensi viikonloppuna onkin luvassa sitten lähtö Lontooseen Crayonin kanssa! Koetan ehtiä postata jotain ennen sitä, mutta tuskin ehdin ajastamaan mitään sille ajalle.. Katsellaan :)


Näissä lakkauksissa tein ensin liukuvärjäyksen harmaalla ja mustalla. Sen päälle vedin kerroksen läpikuultavaa mustaa lakkaa, jossa on moniväristä shimmeriä mukana. Nimettömään sitten vielä pläjäys erivärisiä timantteja!


Lakkoina H&M:n Happy grey, Dependin nro. 39 ja Natural coden Trouble maker. Timantit Goshilta, Viva la nailsilta ja Dazzling nailsilta.

Kuka muu on niiiin onnellinen, että loskasäät ovat taas useaksi kuukaudeksi ohi? :D