25.4.2011

Neonoranssia pääsiäistä!


Vielä ehdin esitellä pääsiäislakkaukseni pääsiäispäivien aikana! :D Koko nelipäiväinen loma on mennyt muuton merkeissä. Perjantaina pakkasimme loput tavarat, siirsimme kamat kämpästä toiseen ja laitoimme huonekalut paikoilleen Crayonin kanssa. Koko päivä meni siinä ja illan tullen oli kyllä aivan poikki! Nyt sitten viimeiset kolme päivää olen pistänyt tavaroita paikoilleen ja tehnyt päiväkodin valokuvaprojektia, joka ei ole lähellekään vielä valmis.. Ja tämän jälkeen vielä luvassa Dazzling nailsin inventaarion loppurutistus! Saisiko vielä yhden lomapäivän tähän lisää?


Aikaa ei ole kynsille ollut pahemmin, vaan olen vetänyt kuluneilla lakkauksilla säännöllisesti pari päivää liian pitkään.. Ja lakkaukset eivät ole olleet mitään kovin erikoisia, kun aikaa eikä inspiraatiota ole oikein ollut. Nämäkin pääsiäiskynnet menivät siitä mistä aita on matalin. Leimasin ihanan neonoranssin glitterlakan päälle tipuja, kisuja ja pupuja. Lopuksi pistelin dotting toolilla leimattuihin kynsiin kolme pistettä eri kohtiin.


Peukalo ja pikkurilli saivat tyytyä sitten tassunjälkiin, idea lainattu Sallalta!


Lakkoina Models ownin Orangeade, Konadin valkoinen sekä Wild and crazyn Montana. Laatta Konadin s10.

Onko joltain muultakin aika ja inspiraatio vähissä? :/

19.4.2011

Lopussa


Hohhoi. Onnistuin tähän oman muuttohässäkän ja Dazzling nailsin inventaarion lisäksi saamaan vielä mukavan flunssan. Voimat ovat ihan lopussa ja jatkuvasti saa olla niistämässä ja yskimässä :/ Perjantaina olisi luvassa muuttopäivä, joten sitä ennen pitäisi saada kaikki loppu tavara pakattua.


Pääsiäisen aikana olisi tarkoitus saada kämppä asuttavaan kuntoon, joten paluu normaaliin arkeen pitäisi tapahtua ensi viikolla tai viimeistään toukokuun alussa. Tällä hetkellä minulla on vielä kuudet lakkaukset tallessa postaamatta, kun aikaa blogille ei ole riittänyt. Luvassa siis kiriviikko postauksien suhteen heti kun mahdollista :) Kilpailun yhteydessä esittämiänne toiveita yritän toteuttaa myös heti kun ehdin. Luultavasti ensimmäiset saan ajastettua toukokuisen Lontoon reissun ajaksi!


Tämän kertaisista lakkauksista sitten vielä! Tykkäsin kovasti ystävänpäivän lakkauksistani, joten tein nämä samalla ajatuksella, vain eri väreillä. Timanttien ja fimojen sijaan koristelin nuo pisaralla glitterkoristelulakkaa.


Lakkoina Minersin Marshmallow, Models ownin Feeling blue sekä Kissin White ja Silver glitter.

Onko joku muu yhtä taitava saamaan ilmakuplia aikaiseksi lähes jokaiseen cremelakkaukseen? :/

9.4.2011

Sata-arvonnan voittajat!


Kiitokset kaikille sata-arvontaan osallistuneille! Koska kaikkia kiinnostaa tietenkin voittajat, niin tässäpä ne ensin :) Sen jälkeen pientä kommenttia antamiinne toiveisiin blogin suhteen.


1. palkinnon voitti Nannu!


2. palkinnon voitti M1rka!


3. palkinnon voitti KarzU!

Onnittelut kaikille voittajille, laitan teille huomenna sähköpostia aiheesta :)


Sitten niihin toiveisiin. Useilta tuli samoja toiveita, joten tässä ne tiivistetysti:

Videopostauksia: Valitettavasti omistamani kameran videokuvaus on varsin surkea, sillä se ei osaa tallentaa kuvaa ja ääntä kulkemaan yhtäaikaisesti. Eli ääni aina jätättää.. En ole ehtinyt tutkimaan asiaa, saisiko sitä korjattua, mutta sitten kun ehdin ja jos osaan asian korjata, ovat videopostauksetkin mahdollisia.

Käsien ja kynsien hoito: Olen tosi huono hoitamaan käsiä ja kynsinauhoja säännöllisesti :D Mutta voin tehdä aiheesta kyllä postausta.

Kynsilakka ja -tarvikekokoelma: Kokoelmani näkee sivupalkista löytyvistä linkeistä! Tosin en ole ehtinyt sivuja päivittämään pitkään aikaan, joten se ei ole ajantasalla. Päivittäminen on tehtävälistalla ja siinä samalla voisin tehdä postaustakin aiheesta.

Tutoriaalit: Näitä tulee kun teen erikoisempia lakkauksia ja aikaa on kuvata vaiheet :)

Teemaviikkoja: Näitä tekisin itsekin mielellään, toteutuslistalla heti kun aikaa ja sopiva aihe löytyy!

Lifestyle -postauksia: Blogini keskittyy nimenomaa kynsiin, joten kovin paljoa aiheesta poikkeavia postauksia ei tule.. Kuitenkin jotain aihetta sivuavaa lifestylejuttua voisin kehitellä, esim. vaatteiden ja lakkauksien mätsäily tms.

Week w/ Crayon & Nina: Idea oli tosi mielenkiintoinen ja se on pantu ajatusmyssyyn! Myöhemmin keväällä tai kesällä varmaankin luvassa jotain tästä ideasta kehiteltyä :)

Alus- ja päällyslakka vertailu: En ole käyttänyt kovin montaa eri tuotetta, joten vertailuni olisi hyvin suppea.. Voisin kuitenkin ujuttaa aiheesta jotain kynsien hoito -aiheiseen postaukseen!

Lakkojen ostotiedot: En taida jokaiseen postaukseen viitsiä kirjoittaa aina tietoja, joten voisin lisätä tiedot tuonne Kynsilakat -sivulle :)

Vertailua lakkamerkeistä: Lakkakokoelman esittelyn yhteydessä voisin kertoilla omia mielipiteitäni eri merkeistä samalla!


Kaikki toiveet Dazzling nailsin valikoiman suhteen on myös pistetty korvan taakse ja niitä toteutellaan aina kun mahdollista :) Lisää toiveita sekä blogin että Dazzling nailsin suhteen otetaan edelleen vastaan!Valitettavasti kuitenkin edelleen joudun pitämään normaalia hitaampaa tahtia yllä blogin päivityksen suhteen. Olen siis käymässä läpi avoeroa ja olen muuttamassa uuteen asuntoon tässä lähiviikkoina. Se siis vie ison osan vapaa-aikaani ja siksi ei aikaa riitä blogille kuten yleensä. Kun asiat taas rauhoittuvat huhti-toukokuun vaihteessa, niin palaan normaaliin tahtiin :) Kaikkien toiveiden toteuttaminen alkaa siis vähitellen toukokuussa, viimeistään kesällä!

3.4.2011

Poptähti


Nämä Dollfacen rokkitähtikynnet ovat pyörineet mielessäni jo monen monta kuukautta ja olen halunnut tehdä jotain niiden kaltaista itsekin. Suunnitelmaa ovat hidastaneet kaksi asiaa. Ensinnäkin en ole omistanut sopivia koristeita ja toiseksi minä en ole hyvä kovasti kynnen pinnasta ulkonevien koristeiden kanssa.. En pysty olemaan näpläämättä niitä ja koristeet eivät siksi pysy kauaa paikallaan :D


Nyt tarjoutui kuitenkin oiva mahdollisuus, kun tuli hankittua uusia koristelujuttuja, joita on tulossa lähiviikkoina Dazzling nailsille myyntiin. Lisäksi luvassa oli kirpparimyyntiä ja muuta ohjelmaa, jolloin en ehtisi näpertelemään koristeita irti liian nopeasti :D En sitten lopulta raaskinut pistää kynsille kovinkaan paljoa koristeita, joten nämä ovat Dollfacen alkuperäisiä kynsiä paljon maltillisemmat :)


Alla siis liukuvärjäys vaaleanpunaisella glitterlakalla ja kultaisella lakalla. Päällä 1,5mm kultaisia timantteja ja vaaleanpunaisia ja kultaisia tähtiä Dazzling nailsilta. Melko hyvin pysyivät pelkällä päällyslakalla. Yhden tähden sain heti seuraavana aamuna irtoamaan kiskoessani housuja ylös, eli noiden tähtien kiinnittämiseen olisi kannattanut käyttää kynsiliimaa. Timantit pysyvät hyvin pelkällä päällyslakallakin mainiosti :)


Lakkoina China glazen Preppy pink ja Models ownin 25 carat gold. Timantit ja tähdet Dazzling nailsilta.

Loppuun haluaisin esittää pahoittelut blogin hitaasti päivyttymistahdista viimeaikoina. Henkilökohtaisessa elämässäni on tällä hetkellä melkoista myllerrystä, joten aikaa ja energiaa ei ole blogille ollut normaaliin tapaan. Lakkauksia on kertynyt varastoon jo useita, joten kunhan tämä helpottaa, on luvassa korvaukseksi joksikin aikaa postauksia joka päivälle :)

Täytyykö sinun päästä heti toteuttamaan oma versio sinua inspiroineista kynsistä, vai haudutteletko sinäkin kuukausitolkulla ideaa ensin? :D