30.11.2010

Yksinkertaistettua


Hirvittävän väripommin jälkeen täytyi saada jotain paljon yksinkertaisempaa kynsille.


Viikko sitten vietin viikonloppulomaa Tampereella ja ostin ensimmäiset H&M:n kynsilakkani. Minulla oli reissuun lähtiessäni eri lakkaus, mutta niistä ottamani kuvat olivat niin kamalia, että päätin jättää ne julkaisematta :/ Tampereella kuitenkin vaihdoin pian lakkauksen ja päädyin tähän hyvin simppeliin tyyliin.


Tummanpinkin hieman shimmerisen lakan päälle vetäisin vain kaksi mustaa vinoviivaa koristelulakalla. Kuinka ihanaa olikin tehdä lomalla jotain näin yksinkertaista vaihtelunvuoksi!


Lakkoina H&M:n Kitty queen ja Kissin Black.


Sain tällaisen palkinnon BlahBlahPrincessiltä ja Bronwyniltä. Palkinnon saajan kuuluu linkittää 15 suosikkiblogiaan, joille haluaa antaa palkinnon eteenpäin. Olen tainnut ainakin suurimman osan näistä blogeista linkittää jo aiemmin muiden palkintojen yhteydessä, mutta mielelläni mainostan tässä taas näitä itse hyviksi havaitsemiani blogeja :)

Charming nails
Colouring my life
H-kynsiblogi
Herkkuhetki
I love my Nails
Kynnelle.
Let your nails shine
Love nails
Nail corner
Passion for nails
Playing with polish
Random things
Ripaus väriä
Trading up


Loppuun vielä vähän selvennystä Dazzling nailsin joulukalenteriin liittyen :) Osa vastauksista löytyykin jo edellisen postauksen kommenteista.

Luukun etsiminen
Eli luukkuja on auki vain yksi kerrallaan. Jokainen joulukalenterissa näkyvä kynsi on oma luukkunsa. Oikean luukun löytää katsomalla selaimen vasemmasta alareunasta näkyvää osoitetta. Jos siis on esimerkiksi 7.12., etsi kynsi, joka osoittaa osoitteeseen luukku7.html. Joissakin selaimissa näkyy myös teksti "Luukku 7" kun hiiren laittaa linkin päälle.

Suljetut luukut
Jos kuitenkin eksyt väärään luukkuun, niin sivulle ilmestyy iso teksti "ENTER" ja sitä klikkaamalla pääsee sivulle, jossa höpistään englanniksi. Tämä johtuu siitä, ettei hankkimaamme ilmaiseen kotisivupalveluun kuulu kustomoituja virhesivuja. Eli kun menette sivulle, jota ei ole olemassa, niin se siirtää teidät tuollaiselle höpöhöpösivulle :)

Luukut
Kun sitten löydät avoinna olevan luukun, näet kuvasta sen luukun arvottavan palkinnon. Esimerkiksi nyt tästä ensimmäisen adventin luukusta palkinnoksi saa Dependin lakan ja jouluisen tuoksupussin. Jatkossa palkinnot ovat mm. 10 fimoa tai 20 timanttia. Muutamissa luukuissa on hieman isompia palkintoja. Luukut ovat avoinna noin puolestayöstä alkaen vuorokauden ajan ja aina edellisen sulkeutuessa seuraava aukeaa. Nyt tämä ensimmäinen adventtiluukku on pidempään auki. Seuraava luukku aukeaa 1.12. noin puoliltaöin.

Lomake
Lomakkeeseen tulee siis täyttää kaikki kohdat, jotta se kelpuutetaan arvontaan mukaan. "Nimi" -kohtaan voi laittaa joko etunimen, etu- ja sukunimen tai nimimerkin. "Koodi" -kohtaan kuuluu laittaa koko kuvassa näkyvä rimpsu, eli yksi sana ja nelinumeroinen numerosarja. Nyt ensimmäisen luukun kohdalla on tullut myös pelkkiä numerosarjoja, mutta ne kyllä osallistuvat arvontaan, ei huolta :) Ainoastaan "Muuta" -kohdan voi jättää tyhjäksi. Siihen aina lisätään tietoja, jos luukusta on tarjolla lisäarpoja. Lisäarpoja ei saa kaikista luukuista. Muista aina lukea luukun ohjeistus läpi, jottei mahdollisuus lisäarpoihin mene ohi! Myös ahkerille blogiemme lukijoille on luvassa mahdollisuuksia lisäarpoihin :)

Osallistumisoikeus
Joulukalenterin arvontoihin saavat osallistua ihan kaikki, eli ei tarvitse olla blogiemme lukija. Jokainen saa osallistua yhden luukun arvontaan vain kerran, jommasta kummasta blogista. Eli et saa kahta arpaa, vaikka kävisit osallistumassa molemmissa blogeissa samaan luukkuun. Voit kuitenkin käydä joka päivä osallistumassa aina uuden luukun arvontaan!

Arvonnat
Luukkujen voittajat arvotaan aina sunnuntaisin. Molempiin blogeihin tulee postaukset, joissa ilmoitetaan viikon voittajat. Palkinnot postitetaan 15.12. sekä 29.12. Ensimmäisten kahden viikon voittajien yhteystiedot tulee siis olla meillä 15.12. mennessä ja viimeisten kahden viikon taas 29.12. mennessä. Muuten palkinnot menevät sivu suun!

Jos jäi vielä jotain tämän jälkeen epäselväksi niin kysykää ihmeessä :) Kiitokset vielä innostuneesta ja kannustavasta palautteesta, jota on tullut paljon arvontaan osallistumisten yhteydessä sekä blogien kommenteissa! Yritämme saada kaupan pystyyn mahdollisimman pian, heti saatuamme selvitettyä pari teknistä ongelmaa :)

Mitä toivoisit löytäväsi Dazzling nailsin valikoimasta? Kiinnostaako enemmän isommat vai pienemmät lajitelmat koristelutuotteita (esim. 10, 50 vai 100 fimoa yhdessä paketissa)?

28.11.2010

Dazzling nails - Kuorruta kyntesi!


Tänään aukeaa ensimmäinen luukku Dazzling nails joulukalenterista!

Dazzling nails on Crayonin ja minun perustama kynsituotteita myyvä nettisivusto. Aloitamme myyntitoiminnan joulukuun alussa. Kerromme lisää heti avajaispäivänä :)

Tulemme myymään muun muassa fimoja, timantteja, tarroja, tatuointeja ja lakkoja. Tarkoituksena on tarjota kynsituotteita edullisempaan hintaan kuin muualla Suomessa. Valikoimaamme on tulossa esimerkiksi China glazen, OPIn ja Orlyn lakkoja huomattavasti halvempaan hintaan kuin kaupoista.

Jossain vaiheessa tarkoituksena olisi tarjota myös kynsikutsuja, joissa myymme tarvikkeita ja lakkaamme kynsiä. Lisäksi suunnitteilla on kynsilakkausten tarjoaminen juhliin ohjelmanumeroksi. Keväämmällä meidät voi myös löytää kirpputoreilta, myyjäisistä ym. tapahtumista myymässä tuotteitamme ja lakkaamassa kynsiä!

Joulukalenteri löytyy meidän kummankin blogista. Voit osallistua luukkujen arvontoihin kummasta blogista tahansa, mutta molemmista blogeista osallistuminen ei tuo sinulle lisäarpoja! Yhteensä luukkuja löytyy 25, joten muistathan käydä joka päivä osallistumassa arvontaan :)

Kuvaa klikkamalla pääset joulukalenteriin!


Voit myös tykätä Facebook -sivustamme, josta kuulet tiedot uutuuksista heti ensimmäisenä!

27.11.2010

Väriopista värihullutteluun


Viimeviikkoisella sairaslomallani tein ankeiden päivieni iloksi ensin meritähti -lakkaukset. En kuitenkaan kovin montaa päivää pystynyt olemaan repimättä fimoja irti :D Aivan kamala pakkomielle koko ajan näplätä niitä ja muun tekemisen puutteessa en voinut enää vastustaa kiusausta! Niinpä täytyi tehdä taas jotain muuta värikästä piristämään oloa.


Tein taas käännetyn liukuvärjäyksen, mutta tällä kertaa vain tippeihin. Aluksi töpöttelin kärkiin vaalean sävyn ja sitten päälle tummemmalla reunasta aloittaen. Keskikohtaa töpötän aina kevyemmin kuin reunaa, jotta väriä tulisi ohuemmin ja harvemmin kynnelle. Aivan reunaan töpötin vielä toisen kerroksen väriä. Halutessaan tässä vaiheessa voi avuksi laittaa ranskalaisen manikyyrin tarrat, jos pelkää sienellä töpöttelevänsä liian epätarkasti :) Pieni epätasaisuus ei tässä lakkauksessa kuitenkaan mielestäni haittaa!


Sitten vaan glitterlakkaa päälle töpötellen ja valmista tuli! Väreiksi näihin valitsin perusvärejä ja järjestyksen väriopin mukaan: kun sinistä ja punaista sekottaa, tulee (väliin) lilaa. Kun taas punaista ja keltaista sekoittaa, tulee (väliin) vihreää. Kuudenteen sormeen tulisi siis oranssi, jos sellainen jollain sattuu olemaan ;)


Lakkoja oli aikas runsaasti käytössä tällä kertaa. Dependiltä nro. 195, 41, 163 ja 191, Models ownilta Lilac dream, Lemon merinque ja 25 carat gold, Snowcrystalin 436, Evelinen tuntematon tummanpunainen, La femme beautyn Lime cream sekä Wet'n'wildin Kaleidoscope.


Koska tällä sairaslomalaisella oli aivan liian tylsää, täytyi seuraavana päivänä jatkaa näiden  kynsien kanssa.. Niinpä piilotin tipit teippien alle ja ryhdyin hommiin!


Lopputuloksena superöverit väripommit :D Samat lakat siis käytössä, väleissä vaan vielä lisänä Kissin Silver glitter -koristelulakka.


Ehkäpä pääsiäisenä tai vappuna nämä voisi vielä mennä, mutta ei kiitos muuten! Vaikka rakastankin runsasta värien käyttöä kynsissä, niin liika on liikaa minullekin :D

Käykääpä muuten osallistumassa ihanan värikkään Crayonin Lumimyrsky-arvontaan, mikäli ette ole sitä vielä tehneet :) Ja huomenna käykääs illemmalla kurkkimassa uudestaan siellä tai täällä, sillä luvassa on jotain pitkään ja hartaasti suunniteltua yllätystä teille!

Heittäydytkö sinäkin joskus aivan hulluksi kynsien kanssa? :D

23.11.2010

Meritähdet


Sainpahan käsiini ihania uusia fimoja, niin oli tietenkin pakko heti päästä niitä kokeilemaan!


Pohjalle tein taas käännetyn liukuvärjäyksen, joka tosin ei näissä ihan niin voimakkaasti näy. Oli tarkoitus tehdä tästä se pyydetty tutoriaali aiheesta, mutta valitsemani sävyt olivat turhan lähellä toisiaan eikä efekti oikein erottunut kuvista kunnolla. Tutoriaalia luvassa siis vasta myöhemmin!


Käännetyn liukuvärjäyksen päälle taas glitteriä ja sen päälle meritähtifimoja. Yksinkertaista, mutta silti tosi piristävän värikästä lohduttamaan viime viikon sairaslomalaista :)


Lakkoina Dependin nro. 54, Rimmelin Green with envy ja Sinful colorsin Blue ocean.

Onko jollain muullakin joku jumituslakka (minulla tuo Blue ocean), jota haluaisi tunkea mukaan jokaikiseen lakkaukseen kun se on niiiin ihana? :D

19.11.2010

Rukseja mattapohjalla


Olipahan taas pakko päästä kesken kiireisen viikon lakkaamaan kynnet, kun edelliset olivat olleet "jo" pari päivää kynsillä! :D Noh, siinä kiireessä sitten syntyivät tällaiset kynnet.


Alle laitoin mustan kimaltelevan lakan, jonka mattasin mattapäällyslakalla. Sitten nimettömään mustalla, pinkillä ja tummansinisellä koristelulakalla ruksit päälle. Tämän jälkeen toisiin kynsiin vielä kaksi ruksia näillä väreillä.


Lopuksi räikeät pinkit tuntuivat hyppäävän liikaa silmille, niin vetäisin vielä ohuella siveltimellä vaaleanpunaista glitteriä niiden päälle. Ihan jees kynnet, mutta oikea käsi ei vaan näyttänyt ihan yhtä kivalta kuin vasen, kun ruksien viivojen risteämiskohdat eivät olleet samassa kynnessä ihan kohdakkain :D


Lakkoina Dependin nro. 104, Rimmelin Matte finish, Kissin Black, Pearl blue ja Bikini pink sekä Models ownin Pink fizz.

Kuka muu ei voisi enää kuvitella elämää ilman koristelulakkojaan? <3

16.11.2010

Taas tummanvihreää?!?


Olen ottanut tavoitteekseni käyttää nyt syksyllä ja talvella usein tummia lakkauksia, sillä keväällä mieleni tekee kuitenkin taas vaaleampia sävyjä. Ennen en pitänyt tummemmista lakoista lainkaan, mutta jotenkin olen tässä syksyn aikana niistä innostunut.


Niinpä siis päädyin tällä kertaa tummanvihreään, joka olisi vielä puoli vuotta sitten ollut suunnilleen viimeinen väri, jota kynsilleni laittaisin! Levitin ensin joka kynnelle sitä kerroksen. Sitten nimettömiin pari lisäkerrosta ja muihin kynsiin muutama kerros läpikuultavaa vaaleanvihreää miniglitterlakkaa. Sitten vielä nimettömään vinolakkauskärki samalla glitterillä ja muihin taas tumman vihreällä.


Lopuksi vielä nimettömään rajaus strasseilla ja muihin tuplarajaus hopeisella glitterkoristelulakalla, ja valmista tuli!


Lakkoina Dependin nro. , Aden cosmeticsin nro. 51 ja Kissin Silver glitter. Timantit Viva la nailsilta.

Onko joku muukin päätynyt käyttämään väriä, jota aiemmin ei todellakaan voinut kuvitella käyttävänsä?

14.11.2010

Lilat karkkiraidat


Onpahan taas ollut sellainen kiire, että koneelle on kertynyt kuvat neljistä eri lakkauksista! Tässäpä nyt vanhimmat noista neljästä.


Nämä hyvin yksinkertaiset lakkaukset tein viikko sitten lauantaina. Alle laitoin tumman lilaa lakkaa ja päälle vedin ohuella pitkällä siveltimellä ensin vaaleampia liloja raitoja ja sitten niiden väleihin vielä vaaleammalla lilalla raidat.


Nopeasti ja helposti saa tällaiset lakkaukset tehtyä, kunhan käsi on oppinut vakaaksi :)


Lakkoina Dependin nro. 163 sekä Models ownin Lilac dream ja Utopia.

Elääkö joku muukin kiireistä syksyä ja haaveilee ihanan rauhallisesta joululomasta?

9.11.2010

Liukuvärjäys käännettynä


Ohhoh. Melkein viikko ehtinyt vierähtämään edellisestä postauksesta :/ Kiirettä on pitänyt, mutta olenpahan edes osan ajasta käyttänyt yhteen lukijoitakin varmasti ilahduttavaan juttuun, josta kerron lisää muutaman viikon päästä :)


Nämä lakkaukset tein melkein viikko sitten jo. Teki mieli pinkkiä liukuvärjäystä, mutta vaihtelun vuoksi käänsinkin liukuvärjäyksen liukumaan sivulta sivulle!


Päälle vielä ihanaa glitteriä pari kerrosta ja kynsitatuoinnit peukaloihin ja nimettömiin :)


Lakkoina Snowcrystalin nro. 436, Beautyuk:n Neon pink ja Wet'n'wildin Kaleidoscope. Kynsitatuoinnit Viva la nailsilta.

Olen tässä miettiny pitäisikö käydä hakemassa varastoon toinen Kaleidoscope ennen vanhojen Wet'n'wildien kokonaan katoamista... Tykkään tuosta kun siinä on pienen hopeisen glitterin lisäksi sateenkaariglitteriä ja vähäisen peittävyyden vuoksi sopii hyvin kuvioitujenkin lakkausten päälle.

Löytyykö joltain muulta merkiltä Kaleidoscopea vastaavaa lakkaa vai pitäisikö tässä lähteä etsimään varastoon toista kappaletta?

3.11.2010

Eksoottista kultaa


Tittirittittiii! Tämä on 50. postaus, jossa esittelen kynsilakkauksiani :) Itse lakkauksia on blogissa jo vähän yli viisikymmentä, sillä muutamassa postauksessa olen esitellyt useamman lakkauksen kerralla.


Tällä kertaa mieli teki tummaa minttua, joten aloitin levittämällä sitä pari kerrosta jokaiseen kynteen. Sitten otin sinivihreän glitterlakan ja vedin sitä yhden vedon kynnen keskelle. Syntyneille rajoille vedin vielä kultaisella lakalla pitkän siveltimen avulla rajaukset.


Alunperin ajatukseni oli laittaa rajaukset jälleen kerran hopealla glitterillä, mutta päädyin vaihtelun vuoksi kultaiseen. Ja onneksi niin, näistä tuli heti jotenkin eksoottisemmat ja mielenkiintoisemmat! Ainakin omasta mielestäni :)


Lakkoina Dependin nro. 54, Sinful colorsin Blue ocean ja Models ownin 25 carat gold. Kuvausrekvisiittana avomieheltä saatu ihana Halloween -kimppu <3

Sorrutko sinäkin yleensä helppoon hopeaan kullan sijaan?